Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Liftforce, de kracht in lifttechniek

LiftForce is de een liftleverancier voor met name rolstoelliften en goederenliften Ze bieden een erg gevarieerde keuze voor een veilige en kwalitatieve liften. U kunt kiezen uit zeer veel verschillende goederenliften. Lift Force levert uiterst snel en heeft zeer gekwalificeerde personeel in dienst voor volledige liftinstallaties. U kunt ook heftafels en platformliften aanschaffen bij Liftforce.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar goederenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de goederenlift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van goederenliften en platformliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 23)

Matrix Liftforce
(Afbeelding 23)

 

Reviews op internet

Liftforce krijgt op Google 4,3 sterren van de 5. Er hebben 3 beoordelaars een review geschreven over Liftforce (zie afbeelding 24)

afbeelding 5 van reviews van Google over Liftforce
Afbeelding 24

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Goederenlift/platformlift (€8.000 - €21.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De platform maten
 • Aandrijving
 • Hefsnelheid
 • Aandrijving
 • Minimale hoogte van het platform

Traplift (€2.500 - €10.000)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Liftforce offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

 

Ontstaansgeschiedenis LiftForce Lifttechniek BV

Het bedrijf LiftForce Lifttechniek BV heeft meer dan tien jaar ervaring binnen de liftenbranche. ze denken graag met u mee als het gaat om de beste Liftoplossing te vinden. Het is een zeer inventief liftbedrijf. Ze hebben al méér dan 2.000 liften geinstalleerd sinds de oprichting.

Services

Liftforce geeft garantie op nieuwe liftinstallaties voor wel twaalf maanden na de oplevering, wel conform hun leverings- en verkoopvoorwaarden. U kunt storingen doorgeven via hun storingsformulier.

Actief in welke regio?

Liftforce biedt haar producten en diensten aan in Nederland

Organisatiegrootte Liftforce

Liftforce heeft wel 20 medewerkers in dienst en de werksfeer kenmerkt zich door collegialiteit en verbondenheid.

Kantoren

Het hoofdkantoor van LiftForce Lifttechniek BV zit aan de Atoomweg 1, 2421 LZ te Nieuwkoop

Aantal monteurs

Liftforce heeft zeer ervaren liftmonteurs in dienst die 100% deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftforce  aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over verschillende liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken