Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

MOBI liften

MOBI liften heeft veel ervaring met de grotere én kleinere liftmerken. Voor een liftkeuring of voor compleet liftonderhoud kunt u gerust bij MOBI liften terecht. Hun expertise is zeer breed. Ze kunnen onderdelen goedkoop inkopen rechtstreeks via diverse kanalen dus ook bij de fabrikanten zelf.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de onderhoud offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 25)

Matrix Mobi Liften

(Afbeelding 25)

 

Reviews op internet

MOBI Liften krijgt op Google nog geen sterren. Er zijn ook nog geen beoordelaars die een review hebben geschreven over MOBI Liften (zie afbeelding 26)

afbeelding geen reviews van Google over MOBI Liften
Afbeelding 26

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in onderhoudscontract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Mobilift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis MOBI liften

Het bedrijf MOBI liften heeft zich gevestigd in Ermelo. MOBI liften heeft direct toegang to verschillende inkoopkanalen daardoor kunnen ze relatief goedkoop in de liftmarkt opereren.

Services

MOBI liften heeft een merkonafhankelijke service- en onderhoudsdienst die 24/7 te bereiken is. Ze servicen veel liftsoorten: Goederenliften / keukenliften, Platformliften / Spindelliften, Huisliften en trapliften.

Actief in welke regio?

MOBI liften biedt haar producten en diensten aan in Nederland.

Organisatiegrootte MOBI liften

MOBI liften heeft 10 medewerkers in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van MOBI liften zit aan de Zwaluwstraat 48, 3853 CH te Ermelo

Aantal monteurs

MOBI liften heeft wel ervaren liftmonteurs in dienst die excellent zijn in het geven onderhoudsbeurten voor liften.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Mobilift aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de andere Liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken