Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Lödige Industries

Lödige is een goederenliften merk wat al sinds 1948 bestaat en is een erg groot bedrijf van Duitse herkomst. Ze hebben zich gespecialiseerd in het verplaatsen van zware goederen. In 1966 wordt Lödige Benelux opgericht om zich te focussen op hefmiddelen en (goederen)liften.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar woonhuisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de woonhuislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 27)

Matrix Lodige Liften
(Afbeelding 27)

 

Reviews op internet

Lödige krijgt op Google 3,8 sterren van de 5. Er hebben 4 beoordelaars een review geschreven over Lödige (zie afbeelding 28)

afbeelding 28 van reviews van Google over Lödige
Afbeelding 28

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Lift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Lödige

Het bedrijf werd opgericht in 1938 in Duitsland door de twee gebroeders Lödige. In 1966 wordt Lödige Benelux opgericht. Het bedrijf is 100% eigendom van de familie Lödige uit Paderborn. In 1966 startten we ons bedrijf in Nederland

Services

Lödige is een groot merk als het gaat om liften, logistiek en liftonderhoud.

Actief in welke regio?

Lödige biedt haar producten en diensten over de hele wereld.

Organisatiegrootte Lödige

Lödige heeft wel 300 medewerkers in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van Lödige zit aan de Kasteleinenkampweg 14, 5222 AX te 's-Hertogenbosch

Aantal monteurs

Lödige heeft wel 100 liftmonteurs in dienst die ervaren en deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftonderhoud of goederenliften aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de verschillende liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken