Vul uw postcode in en ontvang offertes voor een lift van uw keuze

Uw postcode
Velden met een * zijn verplicht.

Vul eenvoudig in

Vul de cijfers + letters van uw postcode in.

Selecteer uw adres en huisnummer.

Vul de soort lift in.

Druk op "ontvang offertes

Voorbeeld van ingevoerde postcode op liftoffertes

Alle liftaanvragen zijn mogelijk

U kunt aanvragen doen voor een nieuw liftonderhoudscontract zodat u dit kunt aanpassen en besparen op de kosten. Maar u kunt ook een aanvraag doen voor een glazen huislift voor uw eigen woning om zo langer thuis te kunnen wonen. Een aanvraag voor een reparatie of onderhoud of geheel verwijderen van een traplift is ook een optie die u bij ons kunt selecteren. Een nieuwe personen- of huislift kunt u uiteraard ook aanvragen bij ons. Zodra u de aanvraag verzend nemen we snel contact met u op om uw aanvraag met u door te spreken.

Zijn er kosten aan verbonden?

Het aanvragen van een liftofferte is kosteloos. We brengen u in direct contact met de gewenste liftleverancier uit uw regio die aan uw wensen kan voldoen.
Voor het aanvragen van een liftofferte hebben we uw gegevens nodig. Zo kunnen we samen met u de specifieke wensen die u heeft doornemen. We kunnen u op de meeste informatieve vragen een goed antwoord geven. Maar als u echt specifieke informatie omtrent een lift of liftfabrikant heeft, verwijzen we u door naar onze aangesloten liftpartners. Zij weten tenslotte alles over de door hen gefabriceerde lift en/of het onderhoud er van.

Met gemak een aanvraag doen

We hebben geprobeerd om het zo simpel en makkelijk mogelijk te maken zodat iedereen een aanvraag kan doen. Als het met de computer of smartphone toch niet lukt kunt u ons ook gewoon bellen op ons gratis nummer 0800-1960. Bel gerust we helpen u graag, Mocht u enkel een prijs indicatie willen dan kunt u ook een offerteaanvraag doen. We helpen u graag met alle informatie die u nodig heeft over uw lift of onderhoudscontract.