Vul uw postcode in en ontvang offertes voor een rolstoel lift

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

We werken alleen met erkende lift leveranciers

Bespaar tot 35% op een rolstoellift

Bespaar honderden euro’s door offertes te vergelijken

Wees verstandig, vergelijk altijd meerdere offertes voor u beslist

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Rolstoellift of mindervalidenlift

Als u zich afvraagt waarom iemand een rolstoellift in huis zou willen, is het antwoord eenvoudig: onafhankelijkheid. Een goede rolstoellift geeft mensen met een lichamelijke handicap of ouderdomsverschijnselen de kans om zich gemakkelijk en veilig in hun eigen huis te verplaatsen, en bovenal op een stressvrije manier toegang te krijgen tot alle ruimten die ze nodig hebben.

Fysieke beperkingen

Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen die aan bepaalde fysieke beperkingen lijden, er steeds vaker voor kiezen om een rolstoellift in huis te laten plaatsen. Senioren die slecht ter been zijn bijvoorbeeld, maar ook jongeren met een motorische handicap of spierziekte. Voor al deze mensen is het simpelweg fijn om niet langer afhankelijk te zijn van anderen wanneer ze zich willen verplaatsen in hun eigen huis.Een rolstoellift kan dan ook heel wat stress en frustratie wegnemen, zowel bij de persoon die er gebruik van maakt als bij diens naasten. Wanneer je niet meer afhankelijk bent van anderen om je ergens naartoe te brengen of om je te helpen met bepaalde dingen, voelt dat gewoon heel prettig. Je hebt dan veel meer vrijheid en je leeft simpelweg fijner.

Verschillende soorten rolstoelliften

Er zijn verschillende soorten rolstoelliften verkrijgbaar op de markt, dus er is vast wel eentje die perfect aansluit bij uw situatie en behoeften. Er wordt onder andere onderscheid gemaakt tussen vaste rolstoelliften, draagbare rolstoelliften en buitengebruik rolstoelliften. Welke soort lift u precies nodig heeft, hangt dus af van diverse factoren. Daarom is het verstandig meerdere rolstoellift offertes aan te vragen. Wat is uw budget? Welk type lift past qua afmetingen het beste bij uw woning? Moet de lift draagbaar zijn of mag hij/zij voor altijd blijven staan? Hoeveel mensen moet de lift kunnen tillen? Heeft u liever een elektrische of hydraulische lift? Kortom, er zijn heel wat keuzes die gemaakt moet worden wanneer u op zoek gaat naar de ideale rolstoellift.

Toegang tot bovenverdiepingen en andere ruimten

Bent u op zoek naar een goede oplossing voor uzelf of voor uw dierbare die de onafhankelijkheid biedt om zich in uw huis gemakkelijk op en neer te kunnen bewegen? Wilt u toegang tot bovenverdiepingen en andere ruimten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid of stress? Vraag dan eenvoudig meerdere offertes aan voor de perfecte rolstoellift voor elk type huis en elk type handicap. Of het nu gaat om een huis met één verdieping of meerdere verdiepingen, De rolstoelliften van de aangesloten partners zijn veilig, gemakkelijk te bedienen en bieden maximale ondersteuning. Ze zijn ook eenvoudig te installeren, zodat u snel en eenvoudig toegang krijgt tot alle ruimtes in huis. 

Veiligheid, comfort en gemak

Wanneer u kiest voor een rolstoellift van een van onze partners, kiest u voor veiligheid, comfort en gemak. Deze liften worden gebruikt door senioren en mensen met een lichamelijke handicap die dagelijks moeilijkheden ondervinden bij het beklimmen van trappen. Rolstoelliften moeten goed worden ontworpen en geïnstalleerd om de veiligheid van alle gebruikers te waarborgen. Door een rolstoellift te installeren in huis, kunt u of uw dierbare weer onafhankelijk zijn en gemakkelijk toegang krijgen tot alle ruimtes. 

Senioren die minder mobiel zijn

Bovendien is een rolstoellift niet alleen handig voor mensen met een lichamelijke handicap. Ook senioren die minder mobiel zijn, kunnen baat hebben bij de aanschaf van een lift. Het is belangrijk om te weten dat er liften zijn die speciaal ontworpen zijn voor gebruik door senioren. Deze liften bieden extra ondersteuning en stabiliteit, waardoor ze makkelijker en veiliger te gebruiken zijn. 


Enkele van de factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een rolstoellift zijn de prijs, het installatiegemak, de afmetingen en of hij elektrisch of hydraulisch is. Als u op zoek bent naar een oplossing die veilig, betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik is, dan is het raadzaam om meerdere rolstoellift offertes aan te vragen. Neem gerust gratis telefonisch contact met ons op voor meer informatie of advies.

Vraag rolstoellift offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.