Wij helpen u graag
Aantal aangevraagde offertes
05497

Liftleverancier

Aanmelden als liftleverancier

We zijn altijd op zoek naar betrouwbare en erkende leveranciers voor de alle soorten liften op onze website zodat we onze bezoekers zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Als u geïnteresseerd bent om ook offertes uit te brengen voor de verschillende lift categorieën die op Liftoffertes.nl worden aangeboden, dan kunt u zich hier aanmelden als Liftleverancier.

Meer informatie

Vergelijken van liftleveranciers

De juiste en beste liftleverancier kiezen is niet makkelijk. We vergelijken voor u de prijzen en alle voor- en nadelen van verschillende liftleveranciers. Niet onbelangrijk bij de keuze van een lift, is het vinden van een goede leverancier. Vooraf een vergelijking maken van de liften die aangeboden worden, de opties, de leveringsvoorwaarden, plaatsingskosten, onderhoudskosten, garantie en dienst na levering zijn zeker niet overbodig. Ze kunnen sterk verschillen per leverancier en een wereld van verschil maken. Ook de prijzen zullen variëren naargelang de plaats waar men de lift aankoopt. De grote leveranciers in Nederland verkopen allemaal zowel huisliften, trapliften en personenliften.

Merken

Binnen Nederland zijn er verschillende grote leveranciers voor liften te vinden. In het meest ideale geval vraagt men bij elk van hen een offerte aan om zo tot een vergelijking te komen. Wij nemen dit werk echter graag voor u uit handen. De grootste liftleveranciers zijn ThyssenKrupp, Otis, Schindler, Mitsubishi, Handicare, Stannah, Orona, Skylift, Mes-liften en Niva Liften. Zij leveren zowel liften, trapliften als liftonderhoudscontracten. Bij het aanvragen van de offertes is het essentieel om steeds dezelfde kenmerken door te geven. Ook extra’s en eventuele details over de plaatsing kunnen in de offerte al aan bod komen.

Soorten liften

We onderscheiden 6 soorten liften waarvoor u offertes kunt aanvragen:

 • Traplift
 • Huislift
 • Personenlift
 • Mindervalidenlift
 • Plateaulift
 • Goederenlift

Lift categorieën

We onderscheiden 3 categorieën waarvoor u offertes kunt aanvragen:

 • Nieuwe lift
 • Liftonderhoud
 • Liftrenovatie

Prijzen van verschillende liften

De prijzen variëren per lift uiteraard. Maar er kan gemiddeld uitgegaan worden van onderstaande prijzen:

 • Een standaard huislift met twee stopplaatsen is verkrijgbaar vanaf € 16.000,-. Hoe meer stopplaatsen hoe hoger de prijs van de huislift.
 • Een personenlift begint doorgaans bij een aanschafprijs van zo’n € 40.000. Des te meer verdiepingen een lift heeft, des te hoger de aanschafprijs komt te liggen.
 • De prijs van een traplift varieert nogal en is in eerste instantie afhankelijk van het type traplift.

Type trap

Basis

Extra

Luxe

Rechte trap

€ 2.700 – € 3.500

€ 3.500 – € 6.500

€ 6.500 – € 10.000

Een bocht

€ 4.800 – € 7.000

€ 8.000 – € 10.000

€ 10.000 – € 12.000

Meerdere bochten

vanaf € 6.000

vanaf € 8.000

vanaf € 10.000

Hoe krijg ik een lift?

U krijgt altijd eerst een gesprek aan huis, waarna een passende offerte wordt toegestuurd. Besluit u gebruik te maken van het aanbod, dan komen ze de op locatie inmeten en vervolgens wordt uw specifieke lift ontworpen en geproduceerd. Ten slotte wordt deze gemonteerd door ervaren vriendelijke monteurs. Doordat u verschillende offertes heeft aangevraagd heeft u de lift voor de meest gunstige prijs.

Waar moet ik op letten bij het kiezen van een liftleverancier?

Een leverancier kan men kiezen aan de hand van een checklist. Eerst en vooral dient men te bepalen welke lift men exact wilt, wat het budget is en welke dienstverlening er verwacht wordt. Deze zaken kunnen dan getoetst worden bij de verschillende leveranciers zodat enkel diegene overblijven die hieraan kunnen voldoen. Een tweede aspect is de locatie van de leverancier. Een lift laten leveren, installeren en of onderhouden van een lokaal gelegen leverancier kan heel wat transportkosten en voorrijdkosten uitsparen. Alles hangt af van de verwachting en eisen van de gebruiker.

Vind de beste lift voor uw situatie

Wilt u precies weten wat een lift voor u gaat kosten én tot wel 30% besparen op de kosten? Ontvang bij ons gratis en vrijblijvend offertes van betrouwbare liftleveranciers uit héél Nederland. Binnen drie dagen heeft u de offertes al in huis zodat u eenvoudig en snel de beste offerte vindt. Zo wordt de keuze nog makkelijker.
Vraag hier uw gewenste Liftoffertes aan.

Bespaar veel geld door offertes te vergelijken

Alleen offertes van erkende leveranciers

Klanten beoordelen ons met een 9,3