Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken

Retour- en/of teruggavebeleid

Retour procedure

Toch niet helemaal tevreden over het door u ontvangen product? Of is het product toch iets anders dan verwacht? Geen probleem, u kunt het product gewoon naar ons retour sturen.

Wanneer kunt u retourneren en hoe doet u dat?

Let Op: U dient het artikel in originele staat en -indien redelijkerwijze mogelijk- in originele verpakking retour te sturen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen

U kunt natuurlijk rustig thuis de producten goed bekijken en eventueel uitproberen zoals u het normaal in de winkel ook zou doen, maar neem in acht dat artikelen met gebruikerssporen of beschadigingen niet retour genomen worden.

U dient binnen 14 dagen na ontvangst het artikel retour te sturen en het aan te melden door een mail te sturen.

Hoe zit het met de verzendkosten en wanneer crediteren wij het aankoopbedrag?

De kosten voor het retour sturen zijn altijd voor eigen rekening. U kunt zelf een vervoerder/koerier naar keuze kiezen waarmee u het artikel retour stuurt. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Klantenservice

Heeft u eventueel vragen over het bovenstaande bel dan gratis naar 0800-1960 of neem dan contact met ons op.