We helpen u graag verder

Bel ons Gratis. We helpen u graag! 0800-1960.


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken

Over ons

Wie zijn we?

Liftoffertes is in 2016 opgericht en heeft een hecht team met specialistische kennis omtrent de liftenbrance. Liftoffertes is het eerste liftoffertes platform in de Benelux om consumenten en bedrijven van transparante en concurrerende offertes te voorzien.  De aangesloten partners zijn VCA en ISO gecertificeerd en hebben deskundige monteurs en installateurs in dienst. De liftbedrijven brengen volledige offertes uit voor nieuwbouw liften, huisliften, personenliften of trapliften, liftonderhoud & service en liftrenovatie en modernisering. Het Liftoffertes team helpt u graag om uw zoektocht makkelijker te maken.  Vraag hier uw offertes direct aan.

Wat doen we?

Liftoffertes biedt achtergrondinformatie over liften, wetgeving en prijzen. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend en gratis offertes aanvragen van verschillende erkende liftleveranciers. We zijn gespecialiseerd in offertes voor trapliften, huisliften, personenliften, mindervalidenliften, rolstoelliften, goederenliften, liftonderhoud en liftrenovatie. Wanneer u de verschillende offertes ontvangt, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen en de juiste keuze maken!

Hoe werkt offertes aanvragen?

  • Stap 1: U vult uw gegevens in een kort formulier.
  • Stap 2: Om uw wensen goed in kaart te brengen, bellen we u om deze door te spreken.
  • Stap 3: De liftbedrijven die passen bij uw wensen, vragen we een offerte te maken.
  • Stap 4: U vergelijkt vrijblijvend prijzen, kwaliteit, service en oplossingen.

Voor wie is Liftoffertes?

Liftoffertes is voor consumenten, Verenigingen van Eigenaren en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld langer thuis blijven wonen maar heeft u daarvoor een traplift nodig? Dan kunt u eenvoudig meerdere traplift offertes aanvragen. Bent u voorzitter van een VvE, dan kunt u verschillende offertes voor liftonderhoud aanvragen en ontvangen. U kunt als bedrijf bijvoorbeeld volledige offertes voor een liftrenovatie ontvangen.

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Liftoffertes?

  • We werken alleen met erkende liftleveranciers.
  • De liftleveranciers staan met elkaar in concurrentie en brengen scherpe offertes uit.
  • Om goed kwaliteit, prijzen en service te kunnen vergelijken.
  • Liftaanbieders kunnen verschillende oplossingen aandragen.
  • U krijgt gratis en vrijblijvend hulp aangeboden.

Gratis lift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Liftoffertes België ?

We zijn al meer dan 5 jaar actief in heel België. Voor bezoekers, Verenigingen van mede- Eigenaren en bedrijven uit Belgie is het mogelijk offertes aan te vragen bij Liftoffertes België. Onze Belgische Liftpartners kunnen scherpe en concurrerende offertes uitbrengen zodat u geld kunt besparen.

Offertes voor storingen? Of reparaties nodig aan uw lift?

We zijn 24/7 beschikbaar via ons gratis servicenummer: 0800-1960