Wij helpen u graag

Bel gerust. Wij helpen u graag!

Klantenvertellen
Aantal aangevraagde offertes
00000

Over ons

Wie zijn we?

Het begon toen Danny de Vries, de bedenker van Liftoffertes, een lift nodig had voor zijn vader. Zijn vader loopt wat moeilijker de trap op en is een keer gevallen van de steile trap in zijn huis in Kampen. Gelukkig viel het nog mee maar Danny wil niet dat zijn vader nog wat overkomt en ging op zoek naar informatie over liften op internet. Welke type lift past het beste? Wat kost een lift? Wat mag er wel en niet in een huis? Hoe zit het met liftonderhoud? Tijdens deze zoektocht kwam hij er achter dat de informatie op internet versnippert was en niet altijd klopte. Toen hij dit op een vrijdagmiddag met zijn compagnon, David Trouw besprak kwam al snel ter sprake dat David dezelfde ervaringen heeft. David woont in een appartementencomplex en was ontevreden over de service en communicatie met het huidige liftonderhoudsbedrijf en was op zoek naar een ander partij. Al pratende kwamen ze erachter dat een goede website met goede informatie over liften en waar mensen prijzen kunnen vergelijken er nog niet was. Die zou er komen! Een jaar na dit gesprek ging de eerste versie van deze website in de lucht. Daar bent u. Wij helpen u graag en hopen uw zoektocht makkelijker te hebben gemaakt met deze website. Heeft u specifieke vragen en heeft u het antwoord nog niet gevonden? Bel of mail ons gerust. Wij helpen u graag.

Wat doen we?

Op deze website bieden we achtergrondinformatie over liften, wetgeving en prijzen. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend en gratis offertes aanvragen van verschillende erkende liftleveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in offertes voor trapliften, huisliften, mindervalidenliften en liftonderhoud. Wanneer u de verschillende offertes ontvangen heeft, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen en de goede keuze maken!

Voor wie is Liftoffertes?

Liftoffertes is voor consumenten, Verenigingen van Eigenaren en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld langer thuis blijven wonen maar heeft u daarvoor een traplift nodig? Dan kunt u eenvoudig meerdere traplift offertes aanvragen. Bent u voorzitter van een V.V.E., dan kunt u verschillende offertes voor liftonderhoud aanvragen en ontvangen. U kunt als bedrijf bijvoorbeeld volledige offertes voor een liftrenovatie ontvangen.

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Liftoffertes.nl?

  • Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.
  • Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en zullen dus scherp moeten offreren.
  • Om goed kwaliteit, prijzen en service te kunnen vergelijken.
  • Liftaanbieders kunnen verschillende oplossingen aandragen.

Bespaar veel geld door offertes te vergelijken

Alleen offertes van erkende leveranciers

Klanten beoordelen ons met een 9,3