Wij helpen u graag

Bel gratis. We helpen u graag!

Klantenvertellen
Aantal aangevraagde offertes
00000

Over ons

Wie zijn we?

Thijs Willems (oprichter van Liftoffertes), woont in een appartementencomplex en kreeg als voorzitter van de VvE vragen over de hoge prijzen en service van het huidige liftonderhoudsbedrijf. Thijs ging op zoek naar een andere partij. Al zoekend kwam hij erachter dat een website met goede informatie over liften, waar mensen offertes kunnen aanvragen en vergelijken er nog niet was. Een jaar na dit onderzoek ging de eerste versie van deze website in de lucht. Daarnaast kent Willibrord Frequin ons bedrijf al sinds de start. We kunnen dan ook met trots zeggen dat hij ons geholpen heeft met onze televisiereclame van Liftoffertes (zie de tv-reclame op deze pagina). Het Liftoffertes team helpt u graag en om uw zoektocht makkelijker te maken.

Wat doen we?

Liftoffertes biedt achtergrondinformatie over liften, wetgeving en prijzen. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend en gratis offertes aanvragen van verschillende erkende liftleveranciers. We zijn gespecialiseerd in offertes voor trapliften, huisliften, personenliften, mindervalidenliften, liftonderhoud en liftrenovatie. Wanneer u de verschillende offertes ontvangt, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen en de juiste keuze maken!

Hoe werkt offertes aanvragen?

  • Stap 1: U vult uw gegevens in een kort formulier.
  • Stap 2: Om uw wensen goed in kaart te brengen, bellen we u om uw wensen door te spreken.
  • Stap 3: De liftbedrijven die passen bij uw wensen, vragen we een offerte te maken.
  • Stap 4: U vergelijkt vrijblijvend prijzen, kwaliteit, service en oplossingen.

Voor wie is Liftoffertes?

Liftoffertes is voor consumenten, Verenigingen van Eigenaren en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld langer thuis blijven wonen maar heeft u daarvoor een traplift nodig? Dan kunt u eenvoudig meerdere traplift offertes aanvragen. Bent u voorzitter van een V.V.E., dan kunt u verschillende offertes voor liftonderhoud aanvragen en ontvangen. U kunt als bedrijf bijvoorbeeld volledige offertes voor een liftrenovatie ontvangen.

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Liftoffertes?

  • We werken alleen met erkende liftleveranciers.
  • De liftleveranciers weten dat ze met elkaar in concurrentie staan en zullen dus scherp offreren.
  • Om goed kwaliteit, prijzen en service te kunnen vergelijken.
  • Liftaanbieders kunnen verschillende oplossingen aandragen.

Bespaar véél geld door offertes te vergelijken

Alleen offertes van erkende leveranciers

Klanten beoordelen ons met een 9,3