Wij helpen u graag

Bel gerust. Thijs helpt u graag!

Aantal aangevraagde offertes
05497

Over ons

Wat doet Liftoffertes voor u?

Wij zorgen ervoor dat u de lift of traplift die u wenst aan te schaffen goed kunt vinden en laten de aangesloten liftleveranciers offertes aan u uitbrengen. Bent bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe (trap)lift of wilt u een nieuw onderhoudscontract afsluiten van uw bestaande lift? Liftoffertes is hét juiste bedrijf dat u kan helpen de zoektocht te versimpelen en versnellen. U vraagt bij ons meerdere offertes aan voor uw huislift, personenlift, traplift, liftonderhoud of renovatie en wij leggen uw offerteaanvraag neer bij enkel gecertificeerde liftleveranciers. Uw aanvraag wordt naar drie erkende liftleveranciers gestuurd. De Liftleveranciers offreren direct aan u. Onze aangesloten partners weten dat ze in concurrentie staan met andere liftbedrijven. Op deze wijze kunt u zelf kiezen welke offerte het beste bij uw specifieke situatie past en kunt u de offertes vergelijken.

Wat voor soort gratis offertes kunt u bij ons opvragen?

Het is van groot belang om een weloverwogen keuze te kunnen maken bij een beslissing als het laten plaatsen van een lift in uw huis of bedrijf. Daarom biedt Liftoffertes.nl sinds 2005 de mogelijkheid, om vrijblijvend en gratis offertes aan te vragen van verschillende erkende liftleveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in offertes van trapliften, huisliften, mindervalidenliften / rolstoellift, platformliften / schaarheftafels, goederenliften, personenliften en liftonderhoud. Wanneer u een offerteaanvraag plaatst op Liftoffertes.nl komt u direct in contact te staan met verschillende aanbieders. Wanneer u de verschillende offertes ontvangen heeft, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen en de juiste keuze maken!

Waarom zijn wij met liftoffertes gestart?

Toen de ouders van een van de oprichters van Liftoffertes.nl een traplift nodig hadden, werd ons snel duidelijk hoe lastig het is hierin de juiste keuze te maken. Dit is dan ook een van de redenen dat we zijn begonnen met Liftoffertes.nl. Onze site helpt u met het begin van een ingewikkelde zoektocht naar de juiste lift voor uw specifieke situatie. Wij geven antwoord op vragen als: Welke leveranciers bieden de juiste oplossing voor u? Hoe betaalt u niet te veel? Zijn er subsidiemogelijkheden?

Het einddoel van liftoffertes is de liftmarkt transparanter en begrijpelijker te maken. Inmiddels hebben wij onze kennis en inzichten gebruikt voor de gehele liftmarkt. Uw specifieke situatie staat centraal in de aanvraag, zo krijgt u de beste offertes. De service die liftoffertes.nl biedt geeft u de gelegenheid alle aanbiedingen goed en uitgebreid door te nemen om uiteindelijk te bepalen welke oplossing het meest voordelig en het beste is voor uw specifieke situatie.

Voor wie is Liftoffertes?

Liftoffertes is voor consumenten, Verenigingen van Eigenaren en bedrijven. Wilt u bijvoorbeeld langer thuis blijven wonen maar u heeft daarvoor een traplift nodig? Dan kunt u eenvoudig meerdere traplift offertes aanvragen. Bent u voorzitter van een V.V.E., dan kunt u verschillende offertes voor liftonderhoud aanvragen en ontvangen. U kunt als bedrijf bijvoorbeeld volledige offertes van liftrenovatie ontvangen.

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Liftoffertes.nl?

Bij Liftoffertes krijgt u persoonlijk offertes aangeboden van gespecialiseerde bedrijven. Dit is zowel gemakkelijk voor u als het bedrijf. Het is van groot belang om offertes te kunnen vergelijken. Zo kunt u geld besparen op uw opdracht en de juiste keuze maken. Liftoffertes.nl onderscheidt zich in de markt vanwege haar uitgebreide vragen formulieren. Waar de concurrent vooral ruimte laat voor eigen inbreng, hanteert Liftoffertes vooral opties die het bedrijf vaak meer informatie geven dan de vrij in te vullen tekst. Dit verhoogt de kwaliteit van de offerteaanvragen en op deze wijze kan het bedrijf u beter helpen en een zeer specifiek overzicht van de kosten leveren. U kunt voor alle categorieën offertes aanvragen bij Liftoffertes.nl.

De voordelen van liftoffertes op een rijtje

Kortom, het vergelijken van aanbieders kan een langdurig proces zijn. U bent immers niet bekend in deze ‘markt’. Wij helpen u graag! De voordelen van liftoffertes.nl zijn:

  • U ontvangt gratis vrijblijvende offertes van maximaal drie gerenommeerde liftaanbieders
  • U bespaart tijd want u hoeft niet bij alle aanbieders rechtstreeks een offerte op te vragen
  • U bespaart tijd want wij weten welke lift het beste in uw situatie kan worden aangeboden
  • U bespaart geld door voor de scherpste offerte te kiezen

Overzicht liftoffertes

Klik hier om uw keuze van het type lift te maken waarvan u offertes wilt ontvangen.

Bespaar veel geld door offertes te vergelijken

Alleen offertes van erkende leveranciers

Klanten beoordelen ons met een 9,3