Wij helpen u graag!

Bel gerust: 020-261 56 77

Wij helpen u graag

Bel gerust. Thijs helpt u graag!

Aantal aangevraagde offertes
005497

Over ons

Waarom zijn wij met liftoffertes gestart?

Toen de ouders van een van de oprichters van Liftoffertes.nl een traplift nodig hadden, werd ons snel duidelijk hoe lastig het is hierin de juiste keuze te maken. Dit is dan ook een van de redenen dat we zijn begonnen met Liftoffertes.nl. Onze site helpt u met het begin van een ingewikkelde zoektocht naar de juiste lift voor uw specifieke situatie. Wij geven antwoord op vragen als: Welke leveranciers bieden de juiste oplossing voor u? Hoe betaalt u niet te veel? Zijn er subsidiemogelijkheden?

Liftoffertes.nl heeft direct toegang tot uitgebreide informatie over alle bestaande liftleveranciers en kan op basis van uw offerteaanvraag de beste oplossing voor u selecteren. Een trap met een bocht vraagt namelijk om een andere leverancier dan een aanvraag voor een rechte trap. Ook leveren sommige leveranciers geen liften voor meerdere verdiepingen, wij selecteren voor u daarom direct de beste oplossing. Voor meer informatie over deze selectiecriteria verwijzen wij u naar het kopje ‘trapliften’.

Het streven is de liftmarkt transparanter en begrijpelijker te maken. Inmiddels hebben wij onze kennis en inzichten gebruikt voor de gehele liftmarkt. U kunt nu naast liftoffertes voor trapliften ook offertes voor alle andere type liften aanvragen via Liftoffertes.nl. Uw specifieke situatie staat centraal in de aanvraag, zo krijgt u de beste offertes. De service die liftoffertes.nl biedt geeft u de gelegenheid alle aanbiedingen goed en uitgebreid door te nemen om uiteindelijk te bepalen welke oplossing het meest voordelig en het beste is voor uw specifieke situatie.

Wat voor soort gratis offertes kunt u bij ons opvragen?

Het is van groot belang om een weloverwogen keuze te kunnen maken bij een beslissing als het laten plaatsen van een lift in uw huis of bedrijf. Daarom biedt Liftoffertes.nl sinds 2005 de mogelijkheid, om vrijblijvend en gratis offertes aan te vragen van verschillende erkende leveranciers. Wij zijn gespecialiseerd in offertes van trapliften, huisliften, mindervalidenliften / rolstoellift, platformliften / schaarheftafels, goederenliften en personenliften. Wanneer u een offerteaanvraag plaatst op Liftoffertes.nl komt u direct in contact te staan met verschillende aanbieders. Wanneer u de verschillende offertes ontvangen heeft, kunt u deze eenvoudig met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u met weinig inspanning veel geld besparen en de juiste keuze maken!

Waarom zou ik offertes aanvragen bij Liftoffertes.nl

Bij Liftoffertes krijgt u persoonlijk offertes aangeboden van gespecialiseerde bedrijven. Dit is zowel gemakkelijk voor u als het bedrijf. Het is van groot belang om offertes te kunnen vergelijken. Zo kunt u geld besparen op uw opdracht en de juiste keuze maken. Liftoffertes.nl onderscheidt zich in de markt vanwege haar uitgebreide formulieren. Waar de concurrent vooral ruimte laat voor eigen inbreng, hanteert Liftoffertes vooral opties die het bedrijf vaak meer informatie geven dan de vrij in te vullen tekst. Dit verhoogt de kwaliteit van de offerteaanvragen en op deze wijze kan het bedrijf u beter helpen en een zeer specifiek overzicht van de kosten leveren. U kunt voor alle categorieën offertes aanvragen bij Liftoffertes.nl. Van personenlift tot traplift, bekijk onze categorieën op de homepage en laat ons u helpen in deze belangrijke keuze!

Werkwijze liftoffertes.nl

Hoe werkt Liftoffertes? Liftoffertes bemiddelt en zorgt dat het bedrijf, de consument en erkende leveranciers van liften elkaar vinden. Daarom is het goed om na te denken over de volgende zaken:

  • Welke leveranciers zijn betrouwbaar?
  • Welke leverancier biedt het beste onderhoudscontract?
  • Welke leverancier biedt het snelste service?
  • Welke lift past het beste in uw locatie?
  • Welke lift leveranciers kunnen ons helpen?

Voordelen van liftoffertes?

Kortom, het vergelijken van aanbieders kan een langdurig proces zijn. U bent immers niet bekend in deze ‘markt’. Wij helpen u graag! De voordelen van liftoffertes.nl zijn:

  • U ontvangt gratis vrijblijvende offertes van maximaal drie gerenommeerde lift aanbieders
  • U bespaart tijd want u hoeft niet bij alle aanbieders rechtstreeks een offerte op te vragen
  • U bespaart tijd want wij weten welke lift het beste in uw situatie kan worden aangeboden
  • U bespaart geld door voor de scherpste offerte te kiezen

Overzicht liftoffertes

Klik hier om uw keuze van het type lift te maken waar u een offerte van wilt ontvangen.

Bespaar veel geld door offertes te vergelijken

Alleen offertes van erkende leveranciers

Klanten beoordelen ons met een 9,3