Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken

Disclaimer

Deze website is eigendom van Liftoffertes.nl. De informatie op deze website bevat alleen algemene informatie. Liftoffertes.nl besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de website. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Liftoffertes.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op de website. Het is mogelijk dat via de internetsite van Liftoffertes.nl toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Liftoffertes.nl kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Als de website niet bereikbaar is dan aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u daardoor schade lijdt.

Liftoffertes.nl behoudt zich het recht voor om de disclaimer te allen tijde aan te passen. De meest actuele disclaimer vindt u hier.

Liftoffertes.nl geeft geen rechtstreeks advies. Wij verrijken uw offerteaanvraag. Onze partners geven u uiteindelijk een definitief advies. 

Liftoffertes is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen tussen u en de door u gekozen liftleverancier. Hier kunt u onze Algemene Voorwaarden lezen.