Vul uw postcode in en ontvang offertes voor een personenlift

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

We werken alleen met erkende personenlift leveranciers

Bespaar tot 35% op een personenlift

Bespaar honderden euro’s door offertes te vergelijken

Wees verstandig, vergelijk altijd meerdere offertes voor u beslist

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Personenlift

Een personenlift is precies wat zoals het klinkt - een machine die personen verticaal vervoert in een volledig afgesloten liftcabine.
Dit zijn zeer nuttige betrouwbare en veilige liften in woongebouwen die de meeste mensen dagelijks gebruiken tijdens hun werkzaamheden. 
Ze zijn nuttig om een aantal redenen. Personenliften en residentiële liften zijn beschikbaar met de nieuwste ingebouwde energiezuinige functies.
Het is mogelijk een Upgradepakket voor een duurzame modernisering voor een bestaande lift te implementeren.

Personenliftt otis gen 2 personenlift Otis Otis lift met vrouw die kapje op heeft en  loopt


Een personenlift bespaart tijd en moeite

Als u in een erg hoog gebouw bent, kan het nemen van al die trappen erg vermoeiend zijn. Daarnaast komt het vaak voor dat mensen grote of zware ladingen naar boven moeten vervoeren. Dit zou nogal wat inspanning vergen om dit allemaal de trap op te dragen. Personenliften kunnen mensen dus vooral de tijd, moeite en energie besparen.  Daarnaast zijn er uiteraard ook mensen met een handicap of uitdaging die niet in staat zijn zelf de trap te nemen,
Voor deze mensen zijn de liften nog belangrijker om op en neer te gaan zo dat ze elke verdieping goed en veilg kunnen bereiken.

De voordelen van een personenlift

De voordelen zijn duidelijk. De personenlift vervoert personen efficiënt veilig, snel en moeiteloos naar hun gewenste bestemming.
Personeliften zijn erg nuttig, maar er zijn verschillende types;
Er zijn een paar verschillende types, waaronder de lage-put lift, de machinekamer loze lift, de tractielift en de hydraulische lift.

  • De lage liftkoker is zeer nuttig wanneer er niet veel ruimte beschikbaar is in een gebouw, want hij heeft niet zoveel ruimte nodig om de kooi zelf te omringen als de andere soorten liften; daarom is het een ontwerp waarvoor wordt gekozen wanneer een lift in de krappe ruimte van een bestaand gebouw moet passen.
  • De machinekamer loze lift is het beste model van een personenlift wanneer een lift wordt geïnstalleerd in een laag of middelhoog gebouw. Hij is sneller, stiller en energie-efficiënter dan andere modellen.
  • De tractielift maakt gebruik van een contragewicht en kabels om de lift in werking te krijgen, en is meestal de juiste keuze wanneer het gaat om een middelhoog of hoger gebouw.
  • De hydraulische lift wordt vaak gebruikt in gebouwen op lagere niveaus waar niet veel verkeer is. Ze zijn niet zo energie-efficiënt als tractieliften.

Installatie van een type lift

Bij Liftoffertes kunt u meerdere personenlift offertes aanvragen als u een personenlift wenst voor uw woning of woonruimte. Bent u benieuwd naar de prijzen van een personenlift? Dan raden we u aan om gratis offertes bij ons aan te vragen. Op deze manier bespaart u kosten en heeft u helder en vakkundig overzicht van het aanbod. 

Vraag personenlift offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.