Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een personenlift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wat is de regelgeving rond de personenlift?

Alle regelgeving rond de installatie en het functioneren van personenliften is gericht op veiligheid voor de gebruiker van de personenlift en op de veiligheid van degene die aan de personenlift moet werken. Daarbij speelt regelgeving rond het functioneren en de veiligheid van de installatietechniek en besturingstechniek van de personenlift. Er bestaat specifieke regelgeving voor de volgende onderdelen van de installatie- en besturingstechniek: verplichte risicoanalyse, fundamentele veiligheidseisen, algemene veiligheidseisen, constructie van de kooi, ophang- en draagmiddelen en rond de belastingbegrenzing. Specificaties van deze regelgeving rondom de installatie en besturing van de personenlift is terug te vinden in zowel de Richtlijn Machines als de Richtlijn liften.

Warenbesluit Liften

In het Warenwetbesluit Liften is bepaald dat liften in Nederland moeten worden gekeurd. In dit besluit zijn de Europese richtlijnen met de essentiële veiligheidseisen voor liften en het keuringsproces in de nieuwbouwfase van de personenlift. De regelgeving bepaalt dat liften periodiek moeten worden gekeurd. Deze keuringen tijdens de zogenaamde gebruiksfase van de personenlift mogen enkel worden uitgevoerd door een instelling die door de Nederlandse overheid is aangewezen. De eerste periodieke keuring moet twaalf maanden na de ingebruikname van de lift plaatsvinden, daarna elke achttien maanden. Tijdens een keuring moet volgens de regelgeving worden getest of de installatie van de personenlift nog veilig is en of deze nog steeds aan alle vervaardigingseisen en Arbo-eisen voldoet.

Vraag nu offertes aan voor een personenlift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten personenliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw personenlift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor personenliften

onderaanzicht van een liftschacht