Vul in en ontvang platformlift offertes, bespaar tot 35%

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

We werken alleen met erkende platformlift leveranciers

Bespaar tot 35% op een platformlift of trapplateaulift

Bespaar honderden euro’s door platformlift offertes te vergelijken

Wees verstandig, vergelijk altijd meerdere offertes voor u beslist

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Platformliften en trapplateaulift

Onmisbaar voor thuis of voor een transport- of opslagbedrijf: een goed functionerende platformlift. Wij zijn gespecialiseerd in het in kaart brengen van de juiste lifttechniek en leveren op basis van onze jarenlange ervaring en expertise altijd offertes waar u mee uit de voeten kan. In een huis of gebouw biedt de platformlift de optie om met een rolstoel of ander invalide vehicel omhoog en omlaag te gaan. Hierin verschilt een platformlift ten op zichte van een traplift. Er zijn platformliften in verschillende modellen. Ook het hefvermogen varieert. Platformliften bieden een alternatieve oplossing voor bestaande trap- en roltrapsystemen. Ze zijn een eenvoudige en efficiënte oplossing, een platformlift is een economisch alternatief voor traditionele trapliften.
Het ontwerp van de meeste elektrische platformtraplift maakt het mogelijk om trappen te gebruiken zonder de noodzaak van een lift; maak uw huis veiliger en comfortabeler.
Een platformlift is snel, veilig en gemakkelijk te installeren en te bedienen, biedt een goede zichtbaarheid en verbetert het aanzicht van elk gebouw.
Platformliften van toonaangevende fabrikanten zijn flexibel en passen zich aan elk type gebouw, huis of bedrijf aan. Ze zijn uiterst betrouwbaar en bieden maximaal comfort en veiligheid.

Prijs-kwaliteit en vrijblijvend

Wij leveren altijd trapplateaulift offertes met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Of het nu gaat om trapplateauliften,  personenliften, huisliften, goederenliften, plateauliften of trapliften. Ook faciliteren wij verschillende vormen van liftonderhoud. U vergelijkt vrijblijvend de verschillende offertes op basis van de prijs, de kwaliteit en de service.

Veiligheid

Tijdens het gebruik van de platformlift of trapplateaulift staat veiligheid voorop. Daarom staan we garant dat voor veilige liftproducten en vragen we altijd offertes aan voor veilige en gecertificeerde producten. Onze partners in trapplateauliften waarborgen dan ook de veiligheid met 100%. De partners zijn ook aangesloten bij de verschillende keuringsinstanties.

Welke trapplateaulift kan ik aanvragen?

U kunt verschillende offertes aanvragen voor een trapplateaulift die langs de trap omhoog en omlaag kan. Het gewicht is van de plateaulift die u hieronder ziet is maximaal 300 kg. Deze liften zijn leverbaar in verschillende afmetingen en met verschillende opties. De prijsklasse ligt rond de € 10.000 en € 14.000.

Trap Plateaulift offertes Trap plateaulift dicht geklapt

Vraag platformlift of trapplateaulift offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.