Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

Trapplateaulift 

Efficiënt en praktisch

Een trapplateaulift is de meest efficiënte en praktische manier om uzelf en uw bezittingen te vervoeren. Een traplift is ontworpen om één persoon of een grote lading soepel, veilig en zeker de trap op en af te tillen - zonder gebruik te maken van een trapkrik, leuningen of platformdeuren!

Eenvoudig doeltreffend

Trapplateauliften zijn een eenvoudig maar doeltreffend middel om zwaar tilwerk te verrichten bij het in- en uitstappen van een lift. Zij worden gewoonlijk gebruikt om lange voorwerpen binnen een gebouw te vervoeren of om toegang te verschaffen tot hogere verdiepingen of daken. Hun permanente gebruik is ideaal als er beperkte toegang tot trappen is, of als de liftcapaciteit tijdens piekperiodes een servicebeurt of onderhoud vereist.

Veilig en betrouwbare toegang

Een trapplateaulift wordt gebouwd om veilige, betrouwbare toegang te bieden in industriële faciliteiten en op hoge gebouwen. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met liftinstallaties om de verspilde ruimte van verticale schachten te vermijden die anders nodig zouden zijn om twee afzonderlijke liftsystemen te huisvesten. Het ontwerp kan aantrekkelijke afwerkingen omvatten, en ze kunnen zelfs worden gebruikt als element van de gebouwarchitectuur.

Trapplateaulift offertes aanvragen


Velden met een * zijn verplicht.Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken