Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Trapplateaulift 

Efficiënt en praktisch

Een trapplateaulift is een handig hulpmiddel voor mensen met een mobiliteitsbeperking die in een huis met meerdere verdiepingen wonen. Een trapplateaulift is ontworpen om op een veilige en gemakkelijke manier mensen en hun rolstoelen over een trap te vervoeren. Het apparaat heeft een platform dat over de trap beweegt en kan worden bediend door middel van knoppen of een afstandsbediening. Bij het kiezen van een trapplateaulift zijn er verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden. Zoals de grootte en het ontwerp van uw trap, de grootte van uw rolstoel en uw budget. Er zijn verschillende soorten trapplateauliften beschikbaar, waaronder rechte trapplateauliften en trapplateauliften voor trappen met bochten. Een rechte trapplateaulift is geschikt voor trappen zonder bochten en kan eenvoudig worden geïnstalleerd. Het apparaat is compact en neemt niet veel ruimte in beslag.

Trap met bochten

Een trapplateaulift voor trappen met bochten is ontworpen voor trappen met bochten en kan worden aangepast om te passen bij de specifieke lay-out van uw trap. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en er zijn veel opties beschikbaar om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Bij het kiezen van een trapplateaulift is het belangrijk om te zorgen voor een betrouwbare en ervaren leverancier die u kan helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw specifieke situatie. Het is belangrijk om een ​​leverancier te kiezen die garantie en service biedt om ervoor te zorgen dat uw trapplateaulift altijd in goede staat verkeert. Daarom raden we u ook aan om vrijblijvend bij ons offertes aan te vragen voor een trapplateaulift. Het is tenslotte gratis en we helpen u graag.  Bij Liftoffertes kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van verschillende leveranciers. Zo kunt u gemakkelijk de prijzen en diensten vergelijken en de juiste trapplateaulift vinden die past bij uw budget en behoeften.

Eenvoudig doeltreffend

Trapplateauliften zijn een eenvoudig maar doeltreffend middel om zwaar tilwerk te verrichten bij het in- en uitstappen van een lift. Zij worden gewoonlijk gebruikt om lange voorwerpen binnen een gebouw te vervoeren of om toegang te verschaffen tot hogere verdiepingen of daken. Hun permanente gebruik is ideaal als er beperkte toegang tot trappen is, of als de liftcapaciteit tijdens piekperiodes een servicebeurt of onderhoud vereist.

Veilig en betrouwbare toegang

Een trapplateaulift wordt gebouwd om veilige, betrouwbare toegang te bieden in industriële faciliteiten en op hoge gebouwen. Ze worden vaak gebruikt in combinatie met liftinstallaties om de verspilde ruimte van verticale schachten te vermijden die anders nodig zouden zijn om twee afzonderlijke liftsystemen te huisvesten. Het ontwerp kan aantrekkelijke afwerkingen omvatten, en ze kunnen zelfs worden gebruikt als element van de gebouwarchitectuur.

Trapplateaulift offertes aanvragen


Velden met een * zijn verplicht.Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken