Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Kan een traplift ook in een trap met bochten?

Een traplift in een trap met bochten is goed mogelijk. De installatie van een traplift in een trap met bochten is wat ingewikkelder dan de installatie bij een rechte trap, maar toch is hier niet altijd maatwerk voor nodig. De meeste trappen met bochten voldoen aan standaardafmetingen (kwart draai / halve draai) die aansluiten op de standaardformaten van het railsysteem waaraan de traplift wordt bevestigd. Soms wijken de maten af en is maatwerk wel nodig, maar dan nog is de installatie van een traplift in een trap met bochten geen enkel probleem en kan de installatie ook nog steeds binnen een halve dag plaatsvinden.

De prijs van de installatie

De prijs van de installatie van een traplift in een trap met bochten is afhankelijk van maatwerk, type trap en eventueel extra gekozen opties. Een meedraaiende stoel of een zogenaamde parkeerbocht waardoor u naast de trap wordt afgezet, zijn zulke extra opties. Bij de installatie van een traplift in een trap met bochten moet er ook de afweging worden gemaakt of de traplift in de binnen- of de buitenbocht geïnstalleerd wordt. Dit kan zowel schelen in kosten als in ruimte, maar is ook weer afhankelijk van het type trap. In elke trap, dus ook in trappen met bochten, kan een traplift worden geïnstalleerd.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten trapliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw traplift kosten.

Hier kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen.

beige stoel van traplift met bocht bovenaan de traplift