Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Gebogen trapliften

Trapliften zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. De traplift is dan volledig afgestemd op de wensen van de trapliftgebruiker. Daarnaast meot de traplift ook goed passen binnen de bouwkundige kenmerken van de woning. Soms is een traplift voor een rechte trap gewoon niet de beste oplossing of kan het simpelweg niet. Dan is de mogelijkheid tot het plaatsen van een gebogen traplift een goede uitkomst. Wanneer een trap bochten of rondingen heeft, is de optie voor een gebogen traplift die u kunt overwegen.

Dus trappen met een of meerdere nochten of een hele lange flauwe bocht naar boven vereisen vaak een gebogen traplift en een op maat gemaakte trapliftrail.

Gebogen traplift kosten

Gebogen trapliften zijn doorgaans duurder om te installeren dan rechte. Dit komt door het feit dat een op maat gemaakte gebogen rail exact op de trapafmetingen moet worden gemonteerd. Dit meerwerk van de installateur kost simpelweg meer uren dus is de traplift installatie op een gebogen trap duurder dan op een rechte trap.

Additonele opties zoals bijvoorbeeld scharnierende rails zijn erg in trek. Dit komt doordat deze uit de weg kunnen worden geklapt als de deur zicht dicht bij het begin of einde van de trap bevindt.

Scharnierende trapliftrail

De scharnierende rail is een andere optie als de trapliftrail een struikel of een gevaarlijk punt vormt. Doordat de meeste gebogen trapliften veel maatwerk nodig hebben, kan de installatie tijd van de gebogentraplift wel een aantal weken duren. Dit in tegenstelling tot een traplift voor een recht trap die vaak binen een dag geplaatst kan worden.

Prijs Gebogen trapliften

De meeste prijzen voor gebogen trapliften zijn best veel gedaald, Maar de gemiddelde prijs van een gebogen traplift is circa €4.500 - 6.000. Dit is los van alle extra die u eventueel wenst voor uw trapliftinstallatie. Daarom doet u er verstandig aan meerder gebogen traplift offertes aan te vragen en deze goed te vergelijken op prijs en kwaliteit.

Gebogen traplif offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.