Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Rolstoel gebruiken met een traplift?

Traditionele trapliften zijn niet gemaakt voor rolstoelgebruik. Er bestaan echter wel trapliften voor rolstoelgebruik. Deze trapliften bevatten een plateau waarop voldoende ruimte is om een rolstoel op te plaatsen.

Plateauliften

Deze trapliften worden ook wel (trap)plateauliften genoemd. De trap waarop deze plateaulift wordt geplaatst moet breed genoeg zijn voor deze constructie. De liftmonteur moet de trap van te voren nauwkeurig opmeten om te bepalen of de traplift ook voor rolstoelgebruik geschikt kan zijn. De kosten voor deze plateauliften liggen 25% tot 50% hoger dan die van een gewone traplift.

Kosten

Toch zijn deze kosten vaak minder dan het alternatief; verhuizen naar een gelijkvloerse woning of andere geschikte woning. De kosten voor trapliften voor rolstoelgebruik liggen mede hoger vanwege het feit dat de installatie vaak echt maatwerk betekent en er meer materiaal en techniek is vereist. Het hefvermogen van een trapplateaulift ligt een stuk hoger dan een normale huislift en daarbij moet de lift altijd opklapbaar zijn om zo ruimte te besparen in ruststand en de trap vrij te maken. Een traplift voor rolstoelgebruik is dus goed mogelijk, mits de beschikbare ruimte op de trap dit toelaat.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten trapliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw traplift kosten.

Hier kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen.

mindervalidenlift opgeklapt aan het begin van een trap