Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Rolstoel gebruiken met een traplift?

Traditionele trapliften zijn niet gemaakt voor rolstoelgebruik. Er bestaan echter wel trapliften voor rolstoelgebruik. Deze trapliften bevatten een plateau waarop voldoende ruimte is om een rolstoel op te plaatsen.

Plateauliften

Deze trapliften worden ook wel (trap)plateauliften genoemd. De trap waarop deze plateaulift wordt geplaatst moet breed genoeg zijn voor deze constructie. De liftmonteur moet de trap van te voren nauwkeurig opmeten om te bepalen of de traplift ook voor rolstoelgebruik geschikt kan zijn. De kosten voor deze plateauliften liggen 25% tot 50% hoger dan die van een gewone traplift.

Kosten

Toch zijn de kosten voor een traplift vaak minder dan het alternatief; verhuizen naar een gelijkvloerse woning of andere geschikte woning. De prijs van trapliften voor rolstoelgebruik liggen mede hoger vanwege het feit dat de installatie vaak echt maatwerk betekent en er meer materiaal en techniek is vereist. Het hefvermogen van een trapplateaulift ligt een stuk hoger dan een normale huislift en daarbij moet de lift altijd opklapbaar zijn om zo ruimte te besparen in ruststand en de trap vrij te maken. Een traplift voor rolstoelgebruik is dus goed mogelijk, mits de beschikbare ruimte op de trap dit toelaat.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.
Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Traplift aan.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over trapliften?