Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Wat is de prijs van een traplift?

De prijs van een traplift varieert nogal en is in eerste instantie afhankelijk van het type traplift. Een traplift is in principe altijd in meer of mindere mate maatwerk, waardoor het voor fabrikanten bijna onmogelijk is standaardoplossingen en standaardprijzen te hanteren voor de aanleg van een traplift. Een groot deel van de traplift kan desondanks de grote onderlinge verschillen in trappen, nog steeds van te voren worden gemaakt en gemonteerd. Het op maat maken van het railsysteem, of de ophangingen aan de trap of op het trappenhuis passen en de montage van de benodigde electra, maken vaak het prijsverschil uit. Het type traplift is afhankelijk van het soort trap waarop de traplift moet komen. De meeste trappen vallen onder de volgende typen: rechte trap, trap met een enkele bocht en trap met meerdere bochten. De prijzen voor trapliften op deze trappen komen gemiddeld neer op de volgende bedragen uit:

Type trap

Basis

Extra

Luxe

Rechte trap

€ 2.000 – € 3.500

€ 3.500 – € 6.500

€ 6.500 – € 10.500

Een bocht

€ 4.800 – € 7.000

€ 8.000 – € 10.000

€ 10.000 – €12.000

Meerdere bochten

vanaf € 6.000

Vanaf € 8.000

Vanaf €10.000

Montage van trapliften

Bij montage van trapliften voor meerdere verdiepingen moet gerekend worden op iets minder dan een verdubbeling van de kosten. Natuurlijk verschillen de prijzen van een traplift ook per leverancier en daarnaast kunnen montagekosten nogal uiteenlopen. Ook spelen persoonlijke wensen en keuzes een rol bij de prijsbepaling: wanneer u kiest een luxere uitvoering kan de prijs van een traplift oplopen. De traplift op een rechte trap is het goedkoopste vanwege de simpele montage in een rechte lijn. De traplift op een trap met één bocht is daarna het voordeligst omdat er dan maar één enkele draairail nodig is die met de bocht van de trap meegaat. Er is wel meer maatwerk nodig dan bij een rechte trap. Ook kan de prijs afhangen van montage in binnen- of buitenbocht, afhankelijk van de beschikbare ruimte. Montage van een traplift bij trappen met dubbele bochten zijn het kostbaarst vanwege het meeste maatwerk en meest ingewikkelde constructie en montage.

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen. We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot wel 35%.

De prijs van een traplift varieert

Het is logisch dat de prijs van een traplift varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type traplift, het merk, de lengte en vorm van de trap, de gewenste extra functies en de installatiekosten. Over het algemeen kunnen de kosten van een nieuwe traplift variëren van enkele duizenden tot tienduizenden euro's.

Een rechte traplift zonder extra functies kan bijvoorbeeld beginnen bij ongeveer €2.000, terwijl een traplift voor een trap met bochten, meerdere verdiepingen of speciale functies zoals een opklapbare rail of een automatische draaistoel aanzienlijk meer kan kosten.

Het is belangrijk om te overwegen dat het kiezen van een goedkopere traplift mogelijk niet altijd de beste optie is. Een hogere kwaliteit traplift kan beter passen bij uw specifieke behoeften en kan uiteindelijk meer kosteneffectief zijn op lange termijn.

Het is daarom aan te raden om verschillende offertes bij verschillende leveranciers van trapliften aan te vragen op basis van uw specifieke behoeften. Op deze manier kunt u een beter idee krijgen van de prijs en mogelijkheden van verschillende trapliften. We helpen u hier graag bij.

Prijs van traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Traplift voor de buitentrap

Het is mogelijk een prijsopgaaf aan te vragen voor een traplift die buiten in de tuin geplaatst moeten worden. Vaak is er ruimte genoeg en zal het niet om een hele smalle of steile trap gaan.
Het is verstandig ook hier meerdere offertes met elkaar te vergelijken zodat u de beste oplossing voor uw trap buiten kunt toepassen.

Traplift voor de buitentrap

 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Traplift aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over een traplift?