Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Hoe verloopt de installatie van een traplift?

Het installeren van een traplift is relatief eenvoudig en vereist geen ingrijpende bouwkundige wijzigingen en kost ook geen dagen werk. Meestal is een traplift binnen een paar uur gemonteerd en klaar voor gebruik. Er is ook in principe geen sprake van schade aan uw trap of rest van uw huis ten gevolge van de installatie.

Monteren van de traplift

De traplift wordt eenvoudig op de trap gemonteerd aan de binnen- of buitenbocht, al naar gelang dit praktisch is qua ruimtegebruik bij de instap- en afstapplaats. Een traplift op een rechte trap is zeer eenvoudig en snel te installeren. Een traplift op een trap met bochten kost uiteraard wat meer tijd, vanwege de meer complexe montage in de bocht(en). De rail waarop de traplift is bevestigd moet in de bochten op maat worden gemaakt en dient de bocht nauwkeurig te volgen, om trillingen tijden het op een neer te gaan te voorkomen en de stabiliteit van de lift niet in gevaar te brengen. De plaatsing van een traplift moet daarom altijd door een professionele installateur worden uitgevoerd en gecontroleerd alvorens de lift in gebruik kan worden genomen.

Traplift aandrijving

Veel trapliften maken gebruik van batterijen voor de aandrijving. Deze zijn niet zichtbaar door het speciale design van de traplift. Soms vereist de traplift een elektriciteitsaansluiting, in dat geval werkt de monteur die tevens een geschoolde elektricien is alle kabels en ander aanwezig materieel keurig weg, zodat er geen kabels zichtbaar zijn. Bij de daadwerkelijke aanleg wordt altijd eerst de rail geïnstalleerd en daarna kan de motor en de stoel op de rails worden gezet en getest. De installateur zal er voor zorgen dat er geen troep of materiaal achterblijft na de installatie.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een trapliftinstallatie aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over trapliften?