Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Hoe veilig is een traplift?

Veiligheid staat voorop bij de aanleg en installatie van een traplift. De monteurs zorgen ervoor dat de installatie aan alle wettelijke normen en (plaatselijke) veiligheidseisen zal voldoen.

Veiligheidseisen

De belangrijkste veiligheidseisen zijn de volgende: startblokkering die voorkomt dat de lift vertrekt voordat u er in zit; de klembeveiliging van de voetenplank en de beschermkappen; de dubbele accu die dienst doet tijdens stroomuitval; de aanwezigheid en het goed functioneren van een veiligheidsgordel en de installatie van een veilige rail waar geen kleding tussen kan haken.

Noodstop

Ook de automatische stop die ervoor zorgt dat de lift stopt als er iets op de trap ligt en de noodstop en de sleutelvergrendeling bevorderen de veiligheid van de traplift.

Extra veiligheidsopties

Naast deze standaard veiligheidseisen, zijn er ook altijd extra veiligheidsopties waaruit u kunt kiezen bij de installatie van een traplift. Een voorbeeld daarvan is de meedraaiende stoel die ervoor zorgt dat u gemakkelijk in en op kunt stappen. Ook een parkeerplek onder en bovenaan de trap is een extra optie die de veiligheid van de traplift

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten trapliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw traplift kosten.

Hier kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen.

beige stoel van traplift met bocht bovenaan de traplift