Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Hoe veilig is een traplift?

Veiligheid staat voorop bij de aanleg en installatie van een traplift. De monteurs zorgen ervoor dat de installatie aan alle wettelijke normen en (plaatselijke) veiligheidseisen zal voldoen.

Veiligheidseisen

De belangrijkste veiligheidseisen zijn de volgende: startblokkering die voorkomt dat de lift vertrekt voordat u er in zit; de klembeveiliging van de voetenplank en de beschermkappen; de dubbele accu die dienst doet tijdens stroomuitval; de aanwezigheid en het goed functioneren van een veiligheidsgordel en de installatie van een veilige rail waar geen kleding tussen kan haken.

Noodstop

Ook de automatische stop die ervoor zorgt dat de lift stopt als er iets op de trap ligt en de noodstop en de sleutelvergrendeling bevorderen de veiligheid van de traplift.

Extra veiligheidsopties

Naast deze standaard veiligheidseisen, zijn er ook altijd extra veiligheidsopties waaruit u kunt kiezen bij het selecteren van een traplift . Een voorbeeld daarvan is de meedraaiende stoel die ervoor zorgt dat u gemakkelijk in en op kunt stappen. Ook een parkeerplek onder en bovenaan de trap is een extra optie die de veiligheid van de traplift

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Traplift aan.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over een traplift?