Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Wat voor onderhoud moet er aan een traplift gebeuren?

Elke traplift moet om aan de garantievoorwaarden te voldoen periodiek gecontroleerd worden. Daarbij staat voorop dat de traplift veilig moet zijn dus regelmatig onderhoudscontrole of onderhoudsbeurt is altijd aan te bevelen.

Solide Systeem

Door de relatief simpele techniek en het solide systeem, behoeft een traplift meestal niet meer dan één service/controle onderhoudsbeurt per jaar. De installateur beschikt altijd over verschillende onderhoudscontracten.

Leveranciers

De meeste leveranciers van trapliften bieden daarbij het eerste jaar gratis onderhoud aan. Ook is het mogelijk onderhoud door een onafhankelijke monteur te laten uitvoeren. Dit kan in kosten schelen. Het is daarbij belangrijk de expertise van de onafhankelijke monteur te achterhalen; niet elke monteur kent alle typen trapliften.

Garantie

Om de garantie niet te laten verlopen maar vooral voor uw eigen veiligheid is het aan te raden een traplift één keer per jaar te laten nakijken.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.

Traplift onderhoud offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Traplift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over traplift onderhoud?