Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wat voor onderhoud moet er aan een traplift gebeuren?

Elke traplift moet om aan de garantievoorwaarden te voldoen periodiek gecontroleerd worden. Daarbij staat voorop dat de traplift veilig moet zijn dus een onderhoudscontrole of onderhoudsbeurt is altijd aan te bevelen.

Solide Systeem

Door de relatief simpele techniek en het solide systeem, behoeft een traplift meestal niet meer dan één service/controle onderhoudsbeurt per jaar. De installateur beschikt altijd over verschillende onderhoudscontracten.

Leveranciers

De meeste leveranciers bieden daarbij het eerste jaar gratis onderhoud aan. Ook is het mogelijk onderhoud door een onafhankelijke monteur te laten uitvoeren. Dit kan in kosten schelen. Het is daarbij belangrijk de expertise van de onafhankelijke monteur te achterhalen; niet elke monteur kent alle typen trapliften.

Garantie

Om de garantie niet te laten verlopen maar vooral voor uw eigen veiligheid is het aan te raden een traplift één keer per jaar te laten nakijken.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten trapliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw traplift kosten.

Hier kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen.

blauwe stoel van traplift onderaan de traplift