Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een onderhoud.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wat voor soort onderhoudscontracten zijn er?

Bij het aangaan van een onderhoudscontract voor liftonderhoud zijn er verschillende mogelijkheden. Het is hierbij van belang te letten of het bedrijf dat het onderhoud gaan uitvoeren aan alle wettelijke veiligheidsvoorschriften en wettelijke eisen voldoet; wat de beschikbaarheid van de monteurs, klantenservice en online omgeving is; wat de dekkingsgraad van het onderhoudsbedrijf is en welk type onderhoudscontracten ze aanbieden.

Onderhoudscontract

Het onderhoudscontract zelf kan een aantal zaken wel en niet bevatten, dit verschilt per aanbieder. Hierbij valt te denken aan assistentie tijdens de verplichte wettelijke periodieke keuringen van de lift (elke 18 maanden); het uitvoeren van de keuring zelf; het (ad hoc) verhelpen van storingen en het vervangen van klein materiaal en/of het vervangen van de grotere duurdere liftonderdelen of zelfs vervanging van de gehele lift. Bij het aangaan van een onderhoudscontract is het aangaan van een contract op basis van prestatie-eisen mogelijk, waaronder dan een maximaal aantal (technische) storingen vallen en een garantie op goedkeuring van de lift.

Vraag nu offertes aan voor onderhoud en service voor uw lift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten liften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw lift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor onderhoud personenliften

monteur met gele helm sleutelt aan een liftmechaniek