Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een onderhoud.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Welke gecertificeerde liftonderhoudsbedrijven zijn er?

Op de volgende site zijn de door de minister aangewezen keuringsinstellingen voor liften te vinden: www.inspectieszw.nl.

Wettelijke eisen

Voor onderhoud aan liften worden geen bedrijven door de minister aangewezen, maar liftonderhoudsbedrijven moeten wel altijd voldoen aan alle wettelijke eisen en (plaatselijke) veiligheidsvoorschriften.

Gecertificeerde bedrijven

Bij het kiezen voor een onderhoudsbedrijf kan gevraagd worden naar het NEN-EN 13015 certificaat. Dit certificaat houdt in dat het onderhoud door het bedrijf dusdanig wordt uitgevoerd dat de lift voldoet aan de Richtlijn Liften.

De keuring van liften

In Nederland zijn er erkende keuringsinstellingen die liften mogen keuren. Deze bedrijven gaan over de periodieke keuringen. Erkende keuringsinstellingen zijn aangewezen door de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Inspecteurs van keuringsinstellingen van liften controleren deuren, elektrische installatie en remmen. Ook wordt er gekeken of en hoe opgesloten passagiers uit de lift kunnen worden bevrijd en of alle aanwezige documenten aanwezig zijn zoals het liftboek en gebruikshandleidingen.

Vraag nu offertes aan voor onderhoud en service voor uw lift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten liften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw lift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor onderhoud personenliften

monteur met oranje helm sleutelt aan elektronica