Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een huislift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Welk onderhoud is benodigd voor een huislift?

Voor de meeste huisliften geldt dat een simpel onderhoudscontract voldoende is. Huisliften zijn onderhoudsvriendelijk omdat de huislift geen complexe specificaties bevat zoals een traditionele lift waarbij intensief onderhoud wel altijd noodzakelijk is. Meestal is een jaarlijkse onderhoudsbeurt genoeg.

Waarom dan toch onderhoud bij een huislift?

Door een onderhoudscontract af te sluiten waarborgt u de kwaliteit en veiligheid van uw huislift. De meeste leveranciers van huisliften bieden het eerste jaar gratis onderhoud. Het is ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten bij een onafhankelijke monteur. Eigen onderhoud aan de huislift is er nauwelijks: enkel het schoonhouden van de lift. Het onderhoud aan de huislift dient altijd de veiligheid en daarom moeten huisliften altijd gecontroleerd en geconditioneerd worden.

Waar moet ik op letten bij het afsluiten van een onderhoudscontract?

Bij het aangaan van een onderhoudscontract voor een huislift is het zaak goed te letten op bereikbaarheid van de monteurs, klantenservice en online omgeving, op expertise en op dekkingsgraad van de service.

Vraag nu offertes aan voor een huislift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten huisliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw huislift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor huisliften

aangezicht van een dichte lift en een trap omhoog en omlaag en een doorgang