Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een huislift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Installatie van een huislift

Bij de installatie van een huislift wordt meestal bepaalde bouwwerkzaamheden voor de voorbereiding van de bouwplaats eerst uitgevoerd. Hierbij gaat het om het maken van de opening in de vloer, het leggen van elektriciteitskabels en/of het metselen van de schacht. De totale installatietijd is daarmee afhankelijk van de voorbereidende bouwwerkzaamheden voor de installatie van de huislift.

Voorwaarden aan de installatie

De installatie van de huislift dient altijd te worden uitgevoerd door een professionele liftmonteur. De installatie moet in de eerste plaats veilig zijn. Ook dient de installatie nauwkeurig en ook zuiver uitgevoerd te worden, aangezien de lift gemiddeld 500 kilo moet kunnen vervoeren met daarbij nog het gewicht van de huislift zelf. Veiligheidseisen en wettelijke normen spelen hier een grote rol.

Benodigde verbouwing voor een huislift

De installatie van de huislift behelst verder een niet al te grote verbouwing van uw woning. Er is geen liftschacht meer nodig voor de huislift, dus de ruimte die de lift inneemt is beperkt. Wel moeten plafond(s) worden doorbroken en weer afgewerkt worden om de huislift te kunnen installeren, maar dit is relatief een kleine bouwkundige ingreep. De installatie van een huislift is daarmee dus relatief eenvoudig en kan snel gerealiseerd worden.

Vraag nu offertes aan voor een huislift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten huisliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw huislift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor huisliften

monteur met gele helm sleutelt aan een liftmechaniek