Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een huislift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Kan ik een huislift buiten plaatsen?

Het is mogelijk een huislift buiten de woning te plaatsen. Het plaatsen van een huislift buiten de woning is dé oplossing als er in de woning of het pand te weinig ruimte is voor een lift. De huislift buiten wordt tegen de gevel aan geplaatst. Een bouwkundige of gemetselde schacht is in sommige gevallen noodzakelijk.

Heb ik een bouwvergunning nodig voor een huislift buitenshuis?

In tegenstelling tot de huislift binnen, is voor de aanleg van een huislift buiten een bouwvergunning noodzakelijk. De gemeente verstrekt de bouwvergunningen voor huisliften buiten. De vraag die bij de vergunningsaanvraag onder andere moet worden beantwoord is van wie de grond is waarop de liftschacht voor de huislift buiten komt te staan. Bij de aanleg moeten alle verkeersruimtes op de verdiepingen anders worden ingericht en aangepast.

Waar u rekening mee dient te houden bij een huislift buiten het huis

Een schacht kan, afhankelijk van de plaatsing, het zicht binnen ontnemen dus de plaats van de buitenlift is van belang. Ook het uiterlijk van de schacht, indien noodzakelijk, moet goed worden overwogen bij een huislift buiten; het aangezicht van de woning of het appartementsgebouw verandert immers hierdoor.

Vraag nu offertes aan voor een huislift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten huisliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw huislift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor huisliften

aangezicht van een dichte lift en een trap omhoog en omlaag en een doorgang