Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een huislift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wat is een huislift zonder schacht?

Tegenwoordig is een schacht voor een huislift niet meer nodig. Zo neemt de huislift dus een stuk minder ruimte in en is eenvoudig te installeren zonder veel bouwkundige aanpassingen aan uw woning. De huislift zonder schacht is specifiek ontworpen voor particulier gebruik. De eenvoudige bouwkundige aanpassingen aan de woning, het feit dat de lift zo stil is en de compactheid maken de huislift zonder schacht geschikt voor praktisch elke woning.

Hoe werkt zo'n huislift zonder schacht precies?

Bij de huislift zonder schacht wordt gebruik gemaakt van een vloerluikconstructie waardoor het bouwen van een schacht en een liftput overbodig is geworden. De huislift zonder schacht is voorzien van een meebewegende vloerplaat waarmee de opening (sparing) in de vloer wordt afgesloten. Dit betekent dat als de huislift bijvoorbeeld op de begane grond staat, de verdieping erboven volledig kan worden benut omdat de vloerplaat de sparing heeft afgedekt, waarmee de verdieping dus in tact blijft. De huislift zonder schacht is daarmee een gemakkelijke en weinig ingrijpende installatie.

Vraag nu offertes aan voor een huislift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten huisliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw huislift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor huisliften

aangezicht van een dichte lift en een trap omhoog en omlaag en een doorgang