Vul uw postcode in en ontvang vrijblijvend 3 offertes voor huisliften

Vul uw postcode in en ontvang vrijblijvend 3 offertes voor huisliften

Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom offertes via Liftoffertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.


Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wanneer liftleveranciers weten dat ze met elkaar in concurrentie staan zullen ze scherper offreren en meer service bieden.

Verschillende liftaanbieders kunnen verschillende oplossingen aandragen.

Dankzij Liftoffertes heb ik nu de juiste oplossing gevonden. Thijs heeft me heel goed geholpen, dank.

Jan Trouw, Wageningen

aangezicht van een dichte lift en een trap omhoog en omlaag en een doorgang
Aantal aangevraagde offertes
05497

Secure tested 18-Oct Vragen? Bel gerust 020-261 56 77 of mail naar info@liftoffertes.nl

Lees meer

De huislift valt door de maximumsnelheid van 0,15 meter per seconde onder de machinerichtlijn en niet onder de richtlijn liften. Dit brengt een aantal voordelen voor de huislift met zich mee, zo zijn de kosten voor aanschaf en onderhoud veel lager en hoeft de lift niet periodiek gekeurd te worden.

Bouwkundig is het tevens veel eenvoudiger om een huislift te installeren, zo is er geen machinekamer, dakopbouw of liftput benodigd. Hierdoor zijn huisliften ook geschikt om in een particulier huis geplaatst te worden, in tegenstelling tot een conventionele personenlift. De standaardafmeting van een huislift is 100 x 125 cm, in deze maat is de lift ook geschikt voor het vervoeren van een elektrische rolstoel. De huislift kan echter ook in kleinere en grotere maten worden geleverd.

Wat van belang is bij de afweging tussen een huislift en een personenlift is het aantal verdiepingen waar de lift voor bedoeld is. Wanneer de lift voor meer dan 3 verdiepingen benodigd is, is de huislift door de lagere snelheid doorgaans minder geschikt. Wachtrijen bij de lift kunnen dan irritaties opwekken bij de gebruiker. Wanneer de lift echter slechts bedoeld is voor bijvoorbeeld het vervoeren van iemand in een rolstoel in een huis met 2 verdiepingen is een huislift de ideale oplossing.

Maak weloverwogen de juiste beslissing, het is altijd verstandig om meerdere aanbieders te vergelijken voor u besluit door welke partner u uw huislift laat leveren. De eerste stap hierin is om meerdere offertes aan te vragen. Hieronder kunt u gratis en vrijblijvend 3 offertes aanvragen van erkende leveranciers van huisliften.