Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een onderhoud.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Moet ik onderhoud bij mijn eigen leverancier nemen?

Het is niet verplicht het onderhoudscontract bij de eigen leverancier aan te gaan. Het is ook mogelijk bij een andere leverancier een onderhoudscontract af te sluiten.

Voordelig

Soms kan het voordelig zijn het onderhoud niet door de leverancier zelf te laten uitvoeren. Hierbij is het van belang te onderzoeken of deze leverancier in staat de specifieke lift ter plaatse te onderhouden.

Veiligheidsvoorschriften

Daarnaast spelen de wettelijke veiligheidsvoorschriften en wettelijke eisen; de beschikbaarheid van de monteurs, klantenservice en online omgeving; de dekkingsgraad van het onderhoudsbedrijf en de verschillende mogelijkheden voor het type onderhoudscontract een rol.

Overstappen

Over het algemeen wordt niet aangeraden na modernisering of renovatie van een lift over te stappen op een ander bedrijf voor onderhoud. De specificaties van de lift zijn op dat moment zo specifiek geworden, dat het bedrijf die deze modernisering of renovatie heeft uitgevoerd beter in staat zal zijn eventuele onderhoudskwesties te behandelen.

Vraag nu offertes aan voor onderhoud en service voor uw lift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten liften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw lift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor onderhoud personenliften

monteur met gele helm sleutelt aan een liftmechaniek