Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een onderhoud.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wat zijn de kosten voor het onderhoud van een personenlift?

Volgens de Rijksoverheid zijn bij een huurwoning de kleinere reparaties aan de lift voor rekening van de huurder en de grotere reparaties voor de verhuurder. De verhuurder mag servicekosten voor de lift in rekening brengen bij de huurder.

De kosten voor het onderhoud van de lift

De kosten voor een onderhoudscontract voor een personenlift lopen nogal uiteen en zijn naast de frequentie en het type onderhoudsbeurt van de personenlift ook afhankelijk van bijvoorbeeld van te voren vastgestelde prestatie-eisen.

Technische storingen

In het onderhoudscontract voor de personenlift kan een maximaal aantal (technische) storingen worden opgenomen met een garantie op goedkeuring. Daarbij kan de specialisatie van het bedrijf voor liftonderhoud de prijs mede bepalen. Sommige oudere personenliften kunnen niet zomaar door ieder bedrijf worden onderhouden. Na modernisering van oudere personenliften is het aan te raden direct een onderhoudsofferte aan te vragen waarbij rekening wordt gehouden met de specificaties van de lift.

Waar u op dient te letten bij het onderhoudscontract

Kleinere liftbedrijven hanteren vaak wat lagere prijzen dan grotere liftbedrijven, maar daarbij is het opnieuw zaak goed te letten op de mogelijkheden van het onderhoud aan de personenlift. Zaken als specialisatie van het bedrijf; dekkingsgraad; bereikbaarheid van de monteurs, klantenservice en online omgeving en de wettelijke eisen en veiligheidsvoorschriften spelen een rol in de keuze bij het liftonderhoud.

Vraag nu offertes aan voor onderhoud en service voor uw lift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten liften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw lift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor onderhoud personenliften

monteur met gele helm sleutelt aan een liftmechaniek