Vul uw gegevens in en ontvang offertes voor liftonderhoud

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Een Veilige lift

Om de veiligheid van de lift te kunnen waarborgen, moet deze periodiek worden gekeurd. Hiervoor bestaan er verschillende keuringsinstanties die onafhankelijke keuringen uitvoeren. Hieronder vindt u informatie over de drie belangrijkste keuringsinstanties: Aboma, Chex, Vincotte, Liftinstituut en TÜV Nederland.

Keuringsinstanties

Het Ministerie van SZW heeft onder andere Aboma hiervoor aangewezen. Aboma verricht onafhankelijke keuringen en controles aan personenliften, roltrappen en gevelonderhoudsinstallaties. De inspecteurs van Aboma hebben hiervoor vanzelfsprekend alle benodigde specialistische kennis en zijn specialist in zowel hydraulische liften als tractieliften en machinekamerloze liften. Aboma maakt hierbij geen onderscheid tussen een keuring voor een enkele lift of het keuren van alle liftinstallaties voor grote ketens.

Onafhankelijk

Een andere onafhankelijke keuringsinstantie die al sinds 1933 keuringen verricht voor liften en roltrappen is het Liftinstituut. Zij streven al bijna een eeuw naar 'een wereld waarin iedereen alle liften en roltrappen zorgeloos en veilig kan gebruiken' door uitgebreide veiligheidskeuringen en daarna de bijbehorende certificatietrajecten inclusief hun zilverkleurige Liftinstituut-keurmerk. Ook geeft Liftinstituur trainingen en voorlichting waarin zij hun kennis over onderhoud en veiligheid delen en  veiligheidscampagnes en keuringsregimes voorstellen. Liftinstituur levert jaarlijks service aan tienduizenden gebouweigenaren, -beheerders en producenten. Liftinstituut is geaccrediteerd voor inspectie- en productcertificatie-activiteiten (I 154  voor inspectie en C 067  voor productcertificatie).

Gespecialiseerd in inspecties

TÜV Nederland is een andere onafhankelijke keuringsinstantie die gespecialiseerd is in onafhankelijke beoordeling zoals certificering, keuring, inspectie en training. TÜV Nederland werkt sinds 1981 aan de veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid van de leefomgeving voor organisaties, overheid en samenleving. TÜV Nederland voert audits, keuringen of inspecties uit op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid van producten waaronder liftkeuringen. Daarnaast geven zij ook op verzoek trainingen over alle noodzakelijke kennis van liften die nodig is om veilig rondom en met liften te kunnen werken waaronder lifttechniek, veiligheidsprocedures, gevaren en veiligheidsrisico's. Een liftkeuring bij TÜV Nederland zelf kost €205,- excl. 21% BTW. bij herkeuringen en wachttijden buiten schuld van TÜV  geldt een uurtarief van € 102,-excl. 21% BTW.

Veiligheid, compliance en betrouwbaarheid 

Chex liftkeuringen zijn van vitaal belang voor de veiligheid, compliance en betrouwbaarheid van uw liftsysteem. Door regelmatige keuringen uit te voeren, kunt u voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, wettelijke voorschriften naleven, de betrouwbaarheid en prestaties van uw lift verbeteren, de levensduur maximaliseren en het vertrouwen van gebruikers versterken. Investeer in Chex liftkeuringen om uw liftbeheer naar een hoger niveau te tillen en een veilige en efficiënte omgeving te biedvingen voor uw gebruikers en bezoekers. Uw liftsysteem is een belangrijk onderdeel van uw gebouw, en het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid ervan moet een prioriteit zijn. Met Chex liftkeuringen kunt u met vertrouwen weten dat uw lift aan de hoogste normen voldoet en dat u de beste ervaring biedt aan iedereen die uw gebouw gebruikt.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftonderhoud aan.

Vraag liftonderhoud offertes aan

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over liftonderhoud?