Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Top 5 beslispunten traplift?

1. Meten is weten.

Het plaatsen van een traplift is altijd maatwerk. Het eerste en misschien wel belangrijkste punt is daarom het opmeten van de exacte formaten van de trap. Het aanleggen van een traplift is altijd maatwerk omdat geen trap hetzelfde is. Daarom bestaat de eerste stap voor de aanleg altijd uit het exact meten van uw trap en de route die de traplift moet nemen. De exacte meting van uw trap en daarmee de beschikbare ruimte voor de traplift bepaalt meestal de keuze voor een binnen- of een buitenbocht. Soms is de keuze voor een binnen- of buitenbocht praktischer en voordeliger in het besparen van loopruimte. Alle trapliften kunnen zowel in de binnen- als in de buitenbocht worden gemonteerd, als hier tenminste ruimte voor is. Bij zeer smalle trappen wordt de keuze hierin wel beperkter dan bij breder aangelegde trappen.

2. Persoonlijke wensen en voorkeuren.

Deze spelen natuurlijk ook een grote rol bij de keuze voor een traplift. Zo bestaan er verschillende opties voor bochten, montage en voor het in- en uitstapmoment aan beneden en boven. Ook deze keuzes zijn deels afhankelijk van technische mogelijkheden in uw woning. U kunt kiezen voor een rechte trapliften zonder bocht, trapliften met één bocht en trapliften met meerdere bochten. Afhankelijk van de vorm van uw trap en het aantal bochten moet worden vastgesteld welk type traplift nodig en mogelijk is in uw woning. De montage van een traplift op een rechte trap is meestal het eenvoudigst. Dit vereist weinig technisch ingewikkeld montagewerk en minder maatwerk dan bij trappen met een bocht of meerdere bochten. De levertijd voor een traplift met een bocht of meerdere bochten is meestal ook wat langer dan de levertijd van een rechte traplift. Het railsysteem moet namelijk perfect passen en daarom altijd na nauwkeurige opmeting op maat worden gemaakt en dat vraagt soms om iets meer levertijd. De montagetijd daarentegen is voor zowel een rechte trap als voor een trap met bocht(en) gelijk. De traplift is bijna altijd binnen één dag aangelegd.

3. De keuze van het type stoel.

De stoelkeuze kan veel uitmaken in het gebruiksgemak. Zo is het voor trapliften met een bocht of meerdere bochten, prettig en vooral praktisch een draaiende stoel aan te schaffen. Zo voorkomt u dat u in bochten met uw gezicht naar de muur draait.

4. Het hefvermogen.

Let ook altijd op het maximale hefvermogen: dit is het maximale gewicht dat de lift kan dragen. Afhankelijk van uw situatie en omstandigheden kan dit maximale hefvermogen een rol spelen in de aanschafkeuze. Laat u hierin goed adviseren door de liftleverancier.

5. Het onderhoudscontract.

Als laatste is de keuze van het onderhoudscontract van groot belang na de aanschaf en aanleg van de traplift. Een periodieke onderhouds- en veiligheidscheck is essentieel en wettelijk verplicht. De meeste liftleveranciers bieden daarom uitstekende onderhoudscontracten.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten trapliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw traplift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor trapliften

Man in blauwe pyjama loopt moeilijk de trap op