Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Speciale installatie van een traplift?

In sommige situaties is het wenselijk een traplift buiten te plaatsen. Het kan gaan om daadwerkelijke buiten trapliften aan een buitentrap van een gebouw of een traplift voor een paar treetjes in bijvoorbeeld een tuin die lastig begaanbaar blijken of een paar treden als entree voor een gebouw die een obstakel vormen voor sommige gebruikers.

Outdoor traplift

Een zogenaamde outdoor traplift is dan een oplossing. Een verschil met een binnen traplift is dat de outdoor traplift weersbestendig moet zijn. De elektronica van de buiten traplift moet goed zijn afgeschermd. Ook de stoel moet van materiaal zijn dat goed tegen allerlei type weer kan. In de meeste gevallen is de stoel dan van waterafstotend materiaal gemaakt, zoals plastic.

Buiten Traplift

 

Wenteltrap

Ook is het mogelijk een traplift te plaatsen op een wenteltrap. De meeste fabrikanten maken gebruik van zeer functionele systemen die toepasbaar zijn op elke mogelijk trap, zo ook een wenteltrap. In dit geval bestaat de rail meestal uit één buis die over de hele trap als rail dient. Het Swing-systeem van Thyssenkrupp is hier onder andere uitermate geschikt voor.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Liftoffertes biedt u de mogelijkheid om traplift offertes van erkende liftleveranciers snel en in één keer aan te vragen.
We helpen u graag. Het is verstandig om meerdere offertes aan te vragen. Prijsverschillen zien we tussen de verschillende traplift leveranciers oplopen tot 35%.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over trapliften?