Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een traplift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Speciale installatie van een traplift?

In sommige situaties is het wenselijk een traplift buiten te plaatsen. Het kan gaan om daadwerkelijke buiten trapliften aan een buitentrap van een gebouw of een traplift voor een paar treetjes in bijvoorbeeld een tuin die lastig begaanbaar blijken of een paar treden als entree voor een gebouw die een obstakel vormen voor sommige gebruikers.

Outdoor traplift

Een zogenaamde outdoor traplift is dan een oplossing. Een verschil met een binnen traplift is dat de outdoor traplift weersbestendig moet zijn. De elektronica moet goed zijn afgeschermd. Ook de stoel moet van materiaal zijn dat goed tegen allerlei type weer kan. In de meeste gevallen is de stoel dan van waterafstotend materiaal gemaakt, zoals plastic.

Wenteltrap

Ook is het mogelijk een traplift te plaatsen op een wenteltrap. De meeste fabrikanten maken gebruik van zeer functionele systemen die toepasbaar zijn op elke mogelijk trap, zo ook een wenteltrap. In dit geval bestaat de rail meestal uit één buis die over de hele trap als rail dient. Het Swing-systeem van Thyssenkrupp is hier onder andere uitermate geschikt voor.

Vraag nu offertes aan voor een traplift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten trapliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw traplift kosten.

Hier kunt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen.

blauwe stoel van traplift onderaan de traplift