Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Offertes plateauliften

Bent u op zoek naar een betrouwbare oplossing om uw gebouw toegankelijker te maken voor mensen met een mobiliteitsbeperking? Overweeg dan een plateaulift. Een plateaulift is een type lift dat op een platform rust en personen en goederen over korte afstanden kan verplaatsen. Het is een ideale oplossing voor mensen in rolstoelen of met een verminderde mobiliteit, omdat het hen in staat stelt om zonder veel inspanning verschillende niveaus van een gebouw te bereiken. Bij Liftoffertes.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste plateaulift te vinden voor uw specifieke behoeften. Daarom bieden wij een breed scala aan plateauliften van verschillende merken en met verschillende opties. Of u nu een plateaulift nodig heeft voor uw woning, bedrijfspand of openbare gebouw, wij hebben de perfecte lift voor u.Naast onze uitgebreide selectie liften, bieden wij ook het gemak van online offertes aanvragen voor plateauliften. Met onze gebruiksvriendelijke offerte-aanvraagtool kunt u snel en eenvoudig offertes vergelijken van verschillende leveranciers en modellen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing nemen over welke plateaulift het beste past bij uw behoeften en budget. Onze plateauliften zijn van hoge kwaliteit en bieden betrouwbare prestaties en veiligheid. Als u meer wilt weten over onze plateauliften of hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste lift, neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om u te helpen en u te voorzien van de informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te nemen.

Adviseur & intermediair

We zijn adviseur en intermediair op het gebied van alle soorten plateauliften. Onze methode is simpel: u geeft uw voorkeuren door en daarna gaan wij aan de slag om voor u een passende offerte te maken! Na een korte vragenlijst en een informatief telefoongesprek weten wij genoeg over uw voorkeuren om de juiste offerte samen te stellen. Wij verzorgen op basis van onze expertise altijd de liftofferte die past bij uw wensen. Omdat wij alleen werken met erkende leveranciers weet u dat u goed zit qua plateaulift.

Zoeksysteem

Via ons uitgebreide zoeksysteem selecteren wij op basis van uw zoekvoorkeuren naar de juiste offerte. Dit gaat overigens niet alleen om plateauliften maar ook om trapliften, huisliften, personenliften, mindervalidenliften, rolstoelliften, goederenliften, liftonderhoud en liftrenovatie. Ook kunt u bij ons terecht voor achtergrondinformatie over liften, wetgeving en prijzen. Meer dan drieduizend mensen gingen u inmiddels voor. Onze dienst is inmiddels door honderden klanten beoordeeld met gemiddeld een 9.7.

Op maat gemaakte offerte

Wij vragen tijdens het vrijblijvende gesprek uiteraard aan u wat de exacte wensen zijn. Denk hierbij aan zaken als de hefhoogte en het hoogteverschil. Ook moeten wij de juiste maat weten en de gewenste diepte en breedte van de plateaulift. Dit heeft uiteraard ook invloed op de snelheid waarmee de lift kan tillen. Ook andere eventuele gebruikersopties of overige wensen kunt u bij ons kwijt. En zoals gezegd kunt u ook bij ons terecht met vragen over garanties en wetgeving op het gebied van verzekering. Een plateaulift is een product op maat: de prijs van een verticale plateaulift varieert om die reden tussen de €5.000 en €16.000 (exclusief BTW).

Specificaties

Nog even alle specificaties en voorkeuren overzichtelijk op een rijtje:

  • De hefhoogte en hoogteverschil
  • De maat, (diepte/breedte)
  • Specifieke gebruikersopties
  • Snelheid (mm per sec.)
  • Duurzaamheid / groene stroom
  • Garantie en verzekering
  • 220 volt aansluiting/ krachtstroom
  • Hefvermogen of het te heffen gewicht
  • Snelle plaatsing
  • De plateauliften worden binnen 24 uur geplaatst

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een plateaulift aan.

Plateaulift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over Plateauliften?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken