Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Platformliften


Een platformlift is een lift met een plateau. Een plaat in de juiste maat met daaronder een hefmechanisme. Deze lift kan in ruimtes zoals woningen, kantoorpanden, winkels gebruikt worden en kan heel praktisch zijn. De lift is makkelijk te plaatsen en is in verschillende situaties toepasbaar. De juiste leverancier kan een platformlift in uw pand installeren in minder dan 3 dagen na het bouwen van de lift. Er is vaak geen machinekamer, liftput of dakopbouw nodig.

Rolstoelgebruikers

Voor rolstoelgebruikers kan een platformlift essentieel zijn. De liften zijn compleet aanpasbaar en de leveranciers zijn vaak in staat tot maatwerk. De platformlift kan in veel ruimtes geplaatst worden in verschillende uitvoeringen,afmetingen en modellen. De lift neemt weinig ruimte in. Een platoformlift/plateaulift kan gebruikt worden om trappen en andere hoogteverschillen te overbruggen. In de juiste uitvoering kan een platformlift prachtig in uw woning staan. Voorbeelden van platformliften zijn diverse goederenliften, horecaliften, huisliften en traplift. De liften kunnen in verschillende situaties toegepast worden. De lift maakt weinig lawaai en is makkelijk te bedienen. 

Mechanisme en keuring

Het mechanisme is eenvoudig en de keuring is niet vereist. Bij een platformlift is de jaarlijkse keuring dus ook niet vereist. Het energieverbuik is laag en dat heeft natuurlijk een positieve invloed op de kosten. De liften zijn hydraulisch aangedreven. De plateaulift/plateaulift kan hoogtes tot 20 meter overbruggen zonder overmatig stroomgebruik. De snelheid kan aangepast worden van ongeveer 0,25 tot 0,4 per seconde. Het hefvermogen is aanpasbaar vanwege het hydraulische mechanisme. Een plateaulift kan gebruikt worden voor personen maar wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor auto's in garages.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Platformlift aan.

Platformlift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over een platformlift?


Bel me terug

Ik wil een prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken