Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een personenlift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Wat voor type personenliften zijn er?

Er bestaan drie categorieën waar personenliften kunnen worden onderverdeeld: tractieliften of elektrische liften, hydraulische liften en platformliften. De categorie van de platformliften valt niet onder de machinerichtlijn.

Tractieliften

Elektrische liften of tractieliften zijn liften die een zeer hoge snelheid kunnen bereiken. De constructie bestaat uit een liftkooi die opgehangen is aan riemen of kabels. De lift wordt door wrijving (tractie) tussen de riemen/hijskabels en de groeven van de tractieschijf omhoog en omlaag bewogen. De riemen lopen de tractieschijven die aangedreven wordt door elektronische draaimotoren.

Hydraulische liften

Hydraulische liften zijn liften met een kleinere hefhoogte dan de elektrische liften. Hydraulische liften kunnen ook minder snelheid maken, dit komt door het gebruik van de olie (de hydrauliek) die bij hogere snelheid verplaatst. Door de olie te laten instromen en laten weglopen uit de plunjers gaat de lift omhoog en omlaag. De hydraulische lift vereist een aparte ruimte voor de pomp, motor en overige benodigde techniek. Hydraulische liften worden gebruikt voor het verplaatsen van zware belasting.

Platformliften

Platformliften verschillen van de andere type liften in de bediening en de snelheid. De bediening van een platformlift bestaat vaak uit zogenaamde ‘vasthoudbesturing’ waarbij een knop of een sleutel constant moet worden vastgehouden om de lift in beweging te zetten en te houden. Dit in tegenstelling tot de overnamebesturing waarvan de andere type personenliften zich meestal bedienen. De constructie van een platformlift bestaat in de regel uit een schaarlift of een mastlift met een groot platform.

Vraag nu offertes aan voor een personenlift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten personenliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw personenlift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor personenliften

vier mensen staan voor open lift