Vul hieronder uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend 3 offertes voor een personenlift.

Uw postcode
Velden met * zijn verplicht.
'

Waarom altijd meerdere offertes aanvragen?

Wij werken alleen met erkende liftleveranciers.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes.nl met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

De afmeting van een personenlift?

Voor gebouwen met een toegankelijkheidsfactor gelden specifieke richtlijnen voor de afmeting van de personenlift. Deze afmetingen zijn vastgelegd in artikel 4.28 van het Bouwbesluit. Daarin staat dat een personenlift een liftkooi moet hebben van tenminste 1,05 bij 1,35 meter hebben en deze zo ook voor een rolstoeltoegankelijk is.

Personenliften bij meer dan 6 woningen.

Als het gaat om personenliften in gebouwen met meer dan zes woningen moet de lift een vloeroppervlak van 1,05 bij 2,05 meter hebben. Dit zijn tevens de in officiële eisen die aan een brancardlift worden gesteld. Als er sprake is van meerdere personenliften in een appartementengebouw dan is één brancardlift voldoende, mits de maximale loopafstand van woning naar lift 90 meter is. De extra personenliften moeten dan enkel voldoen aan de minimale eisen van 1,05 meter bij 1,35 meter oppervlakte. De loopafstand tot elke lift is mag nooit langer dan 90 meter zijn van de woning tot de personenlift. Als er het gaat om een gebouw met meerdere woningen dan moet de personenlift vanaf elke woning binnen 90 meter te bereiken zijn.

Vraag nu offertes aan voor een personenlift

Op onze website kunt u terecht voor het aanvragen van offertes voor alle soorten personenliften van de beste kwaliteit. Vraag nu direct uw gratis offertes aan bespaar op uw personenlift kosten.

Klik hier en ontvang 3 offertes voor personenliften

hand drukt op knop van de lift