Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Wat is een hydraulische lift?

Een hydraulische lift heeft een of meer cilinders die ervoor zorgen dat de liftkooi netjes en voorzichtig op en neer gaat. Daarnaast is de Hydraulische lift uitgerust met verschillende leidingen die in directe verbinding staan met het zogenaamde hydraulische aggregaat. Bij de conventionele liftsystemen hangt de cilinder in een redelijk diep gat te midden van de putvloer (ook wel liftput genaamd).

Wat dient een hydraulische lift eigenlijk voor?

Een hydraulische lift werkt met 1 of meer plunjers die de liftkooi duwen of trekken met behulp van olie.  De plunjer beweegt in de cilinder onder invloed van vloeistofdruk. Voor de opwaartse beweging wordt onder de plunjer olie geperst door middel van een elektrisch gedreven pomp, de olie daarvoor komt uit een oliereservoir. Dus door de olie erin of eruit te laten lopen gaat de lift omhoog en omlaag. Dit proces heet hydrauliek en wordt bij hydraulische liften dus toegepast. 

Hoeveel verdieping en wat voor soort lift?

Vanaf 2 tot 5 verdiepingen is het mogelijk een hydraulische lift te plaatsen circa maximaal 25 meter hefhoogte.

Wat kost een hydraulische lift?

De prijzen voor de meeste hydraulische liften liggen tussen € 11.500,- en € 32.500,- inclusief BTW. Deze prijzen zijn inclusief en montage maar exclusief bouwkundige kosten. En deze prijzen zijn voor een lift voor een verdieping dus totaal twee stopplaatsen. Vraag voor een totaalinzicht meerdere offertes aan voor een hydraulische lift. We helpen u hierbij graag.

Geschiedenis van de hydraulische lift

Hydraulische liften waren vroeger een tijdelijke oplossing voor niet al te hoge gebouwen. Het was indertijd verboden om op dit soort gebouwen een extra verdieping te plaatsen voor de machinekamer. Door gebruik te maken maken van hydraulische liften, voldoet men aan de nieuwe bouweisen omdat de machinekamer van een hydraulische lift op een willekeurige plaats kan worden geplaatst.  Een leuk feitje: De term hydraulisch is afkomstig van het Griekse hydor (water) en aulos (buis).

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een huislift aan.

Vrijblijvend hydraulische lift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over Hydraulische?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken