Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit.

In één keer opvragen van meerdere offertes.

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren.

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen.

SAS Kuipers Liften

De volledige naam van SK Lifttechniek is Sas Kuipers Lifttechniek. SK Lifttechniek is een klein, enthousiast en flexibel team met een gedeelde passie: liften. SK Lifttechniek heeft meer dan 40 jaar ervaring in de liftenbranche en vindt dat een lift voor iedereen bereikbaar moet zijn.  

Reviews op internet

SAS Kuipers Lifttechniek heeft nog geen beoordelingen op de website van Google. Maar er zullen vast een aantal beoordelaars komen die hun stem uit gaan brengen. (zie afbeelding 25)

afbeelding van de reviews van Google over SK Liften
Afbeelding 24

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar een huislift, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van huisliften kunnen ze zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteit matrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.

afbeelding 25  matrix met logos van alle huisliftmerken
Afbeelding 25

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Sas Kuipers Lifttechniek

SK Lifttechniek is ontstaan uit een twee voormalige werknemers van KONE. Ze hadden beide zeer veel ervaring in de liftenbranche en zijn toen voor zichzelf begonnen met Sas Kuipers Lifttechniek

Services

SK Lifttechniek levert alles op het gebied van nieuwe huisliften liftinstallatie en goederenliften. Met de MOtala 2000 kan SK Lifftechniek snel een klein huislift plaatsen. De motor van de KONE Motala 2000 platform vraagt 0,55 kW. Ook wordt het stroomverbruik teruggebracht door het standaar toepassen van LED verlichting die automatisch uitschakelt wanneer de lift niet gebuikt wordt.

Actief in welke regio?

SK Lifttechniek is actief in de hele BeNeLux en heeft in Nederland het hoofdkantoor in Almere. 

Organisatiegrootte

SK Lifttechniek bestaat uit een klein team van enthousiaste werknemers . In Almere werken 10 werknemers.

Kantoren

Het hoofdkantoor van SAS Kuipers Lifttechniek ligt aan de Steurstraat 13 in Almere. Verder zijn de monteurs door heel Nederland, Belgie 24/7 beschikbaar, zowel online, telefonisch als op locatie. Wijziging : Op 22 sep. 2021 is Sas Kuipers Recruitment B.V. te Almere (Flevoland) door de rechtbank in Midden-Nederland failliet verklaard.

Snelheid respons bij een eventuele storing

De monteurs van SAS Kuipers Lifttechniek staan 24/7 klaar om storingen of andere problemen door heel de BeNeLux op te lossen. De monteurs zijn in-house opgeleid. Daarnaast biedt

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken