Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Prijs/Kwaliteitsverhouding Schindler

Schindler is al 140 jaar wereldwijd actief in de liftenbranche. Schindler beschikt over een wereldwijd netwerk van productievestigingen met de nieuwste technologieën. Schindler garandeert toegankelijkheid voor iedereen en zoekt altijd in samenwerking met ingenieurs, architecten, eigenaren en aannemers de best mogelijke oplossing voor elk type gebouw. Met een landelijk dekkend servicenetwerk weet Schindler altijd excellente service te leveren.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar personenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 17)

afbeelding 17 matrix met logos van personenliftmerken
(Afbeelding 17)

 

Reviews op internet

Schindler Liften krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 18 beoordelaars hebben Schindler Liften gemiddeld met 3,3 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 6)

afbeelding 5 van reviews van Google over Schindler Liften
Afbeelding 6

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Personenlift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Schindler Liften

Robert Schindler richtte 140 jaar geleden een klein ingenieursbureau op in Zwitserland en bouwde toen zijn eerste lift. En nu nog steeds is Schindler een familiebedrijf dat opgebouwd is op stevige familieprincipes en -waarden. Met meer dan 60.000 medewerkers in meer dan 100 landen die 24/7 werken aan service, onderhoud en voorlichting is dit bedrijf een van de grootste liftexperts op de wereld.

Services

Naast het landelijk dekkende servicenetwerk heeft Schindler een preventieve onderhoudsmogelijkheid ontwikkeld dat Schindler Excellence heet. Via het Schindler Dashboard kunt u uw eigen gegevens en feiten voor onderhoudsplanning van uw liften inzien. De monteurs, serviceleaders en specialisten van Schindler zijn door heel Nederland te vinden en 24/7 te bereiken via de service-centrale. Ook het Schindler Digital Plan is een handige nieuwe tool voor architecten om liften te integreren in de bouwplannen. Daarnaast geeft deze tool advies op basis van een aantal parameters over de hoeveelheid liften, gewenste capaciteit en over welke type lift. Schindler Draw is een vergelijkbaar programma voor de installatie(planning) van roltrappen in een projectplan. Ook beschikt Schindler over een online bestek-generator waarin u eenvoudig het complete bestek voor uw liften kunt samenstellen op basis van uw eigen voorkeuren.

Actief in welk regio

Schindler is wereldwijd actief in meer dan 100 landen en lokaal in heel Nederland te vinden.

Organisatiegrootte

Schindler heeft meer dan 60.000 werknemers wereldwijd.

Kantoren

Het hoofdkantoor in Nederland zit in Den Haag en heeft monteurs en servicespecialisten door het gehele land werken met regiokantoren in Eindhoven, Zwanenburg en Zwolle. Schindler is 24/7 telefonisch bereikbaar.

Snelheid respons bij een eventuele storing

24/7 bereikbaar voor storingsmeldingen.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen - AESY Liften - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Skylift

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Geef in het vakje “aanvullende informatie” aan dat u een offerte van Schindler wilt ontvangen.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Schindler personenlift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel 0900-0400434
Liftprijzen vergelijken