Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Skylift

De missie om service en kwaliteit te verbinden is het succes van SkyLift. De liftonderhoud dienstverlening is gericht op service en kwalitatief hoogstaand en duurzaam werk. Daarbij probeert Skylift altijd het goede te behouden en alleen het noodzakelijke te vervangen. Skylift ziet een goede lift niet alleen als een middel voor goede doorstroom, maar ook als het visitekaartje van het gebouw of het bedrijf. De dienstverlening kenmerkt zich door veiligheid, service en duurzaamheid. Skylift is de grootste merkonafhankelijke dienstverlener voor liften en levert betrouwbare, veilige en ook vooral betaalbare oplossingen door heel Nederland. Skylift heeft een 24/7 servicedienst voor onderhoud en reparaties en kan uw lift moderniseren rekening houdend met duurzame oplossingen

Reviews op internet

Skylift krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 158 beoordelaars hebben Skylift gemiddeld met 3,3 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 7)

afbeelding 7 van reviews van Google over Skylift
Afbeelding 7

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die zoekende zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van onderhoud kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteit matrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.

afbeelding 9 matrix met logos van alle liftmerken
Afbeelding 9

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Skylift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Skylift

In 2004 richtten Hilke Hoekstra, Eric Buitenhuis en Dimitri van Hensbergen, Skylift op. Met hun gezamenlijke ervaring in de liftbranche, wisten zij precies wat ze wilden. De missie van Skylift werd de verbinding tussen uitstekende service en kwaliteit. Binnen een aantal jaar is Skylift uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 200 werknemers en monteurs door het hele land.

Services

Skylift biedt een 24/7 servicedienst, periodiek onderhoud en (duurzame) modernisering van liften. Skylift werkt met verschillende zogenaamde ‘Service Select’ overeenkomsten. Daarbij bepaalt de klant zelf wat hij het belangrijkste hierbij vindt. Zo bestaat de mogelijkheid om naast periodiek onderhoud en assistentie te kiezen voor aanvullende diensten zoals GSM-spreekluistersystemen, afkoop van storingen, management van de periodieke keuring, aan- en afmelden van monteurs, het ontvangen van prestatiegegevens en meerjarenonderhouds-begrotingen.

Actief in welke regio?

Skylift is actief in heel Nederland en heeft een hoofdkantoor in Barneveld.

Organisatiegrootte

Skylift heeft meer dan 200 werknemers en beschikt over een landelijk monteur-netwerk.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Skylift is op deAlbert Plesmanstraat 243772 MN in Barneveld.

Snelheid respons bij een eventuele storing

24/7 servicedienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel 0900-0400434
Liftprijzen vergelijken