Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Otis

Als ’s werelds meest toonaangevende maker van producten die mensen verplaatsen is Otis met zijn 160 jarige bestaan een van de meest bekende en vooruitstrevende liftleveranciers. Otis’ continue drive tot vernieuwing heeft geleid tot industriebepalende liften die de manier waarop mensen bewegen heeft veranderd. 31.000 serviceprofessionals wereldwijd zorgen voor de perfecte service gericht op de individuele behoefte van de klant. Otis lift is nummer 1 wereldwijd met bijna 2 miljoen liften en roltrappen. Het assortiment voldoet aan de uiteenlopende behoeften van de meest veeleisende klanten en passagiers. Otis’ wereldwijde aanwezigheid geeft de mogelijkheid de hoogste niveaus van persoonlijke service aan te bieden. Vraag een otis lift offerte aan.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar personenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 18)

afbeelding 17 matrix met logos van personenliftmerken
(Afbeelding 18)

 

Reviews op internet

Otis Liften krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 11 beoordelaars hebben Otis Liften gemiddeld met 4,4 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 19)

afbeelding 5 van reviews van Google over Otis Liften
Afbeelding 19

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Otis lift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Otis

Toen Elisha Otis in 1852 de liftvang uitvond werd de modernisering van de lifttechniek ingezet. In 1854 bezocht Elisha Otis naar de New York World's Fair om zijn nieuwe uitvinding te promoten. Hij stond hoog boven de menigte op een platformlift en liet de lift naar beneden ‘vallen’. De menigte schreeuwde het uit maar zijn veiligheidsrem hield het en Otis liften was geboren. De geschiedenis van Otis wordt gekenmerkt door een aantal toonaangevende industriële ontwikkelingen die de liftindustrie enorme vooruitgang hebben gegeven voor zowel de passagier als het ontwerp van gebouwen met liften. Een paar voorbeelden hiervan zijn de tandwielloze tractiemachine die hoogtelimieten doorbrak; de dubbeldekslift die het aantal verhuurbare ruimtes van gebouwen verhoogde; de automatische lift die de noodzaak van personeel die een lift bediende elimineerde; de geautomatiseerde controller die reistijden beperkte; de flexibele stalen riemen die twee keer zo lang meegaan als stalen kabels en zo meer. En natuurlijk helpt digitale innovatie Otis nog veel verder te innoveren. Deze pioniersgeest en cultuur van innovatie bepaalt het wereldwijde succes van Otis.

Services

Charles Otis, de founder, heeft ooit beloofd in het eerste onderhoudscontract persoonlijk de lift van de klant te inspecteren. De 31.000 serviceprofessionals die Otis nu in dienst heeft beloven hetzelfde en leveren persoonlijke, betrokken service op maat. Otis is nummer 1 in de sector en bedient wereldwijd bijna 2 miljoen liften en roltrappen. Otis heeft de veiligheidslift uitgevonden, de industrie gemaakt en de veiligheidsnormen geschreven die nog steeds worden gebruikt door de American Society of Mechanical Engineers.

Actief in welke regio?

Otis lift biedt producten en diensten aan in 200 landen en gebieden. Dus u kunt altijd rekenen op absolute consistentie als het gaat om kwaliteit, veiligheid en stijl. Door de ISO-gecertificeerde 26 fabrieken en 11 testtorens op vier continenten, is service gegarandeerd.

Organisatiegrootte Otis

Otis biedt in meer dan 200 landen producten en diensten aan met 26 fabrieken en 11 testtorens wereldwijd. Otis heeft 31.000 gecertificeerde service-professionals in dienst.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Otis Nederland is in Utrecht.

Aantal monteurs

Otisheeft 31.000 deskundige monteurs wereldwijd in dienst, altijd gegarandeerde service waar u ook bent. Snelheid respons bij een eventuele storing Otisis 24/7 bereikbaar per telefoon of via een contactformulier.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otolift - Schindler - Skylift

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Geef in het vakje “aanvullende informatie” aan dat u een offerte van Otis Liften wilt ontvangen.

Vraag hier vrijblijvend meerdere offertes voor een Otis lift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken