Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Mitsubishi Liften

De volledige naam van Mitsubishi Liften is Mitsubishi Elevator Europe en onderdeel van het Japanse Mitsubishi Electric Group. Mitsubishi Liften is een autoriteit op het gebied van hoogwaardige en duurzame liften. Mitsubishi is een van de meest toonaangevende producten van duurzame liftinstallaties en gespecialiseerd in liftonderhoud en -renovatie. In Azië is Mitsubishi marktleider en in West-Europa wordt de positie van Mitsubishi steeds verder uitgebouwd. Mitsubishi Elevator Europe (MEE) is de Nederlandse vertegenwoordiger en beschikt over eigen engineerings- en productiefaciliteiten en ook over een eigen testtoren.

Reviews op internet

Mitsubishi krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 27 beoordelaars hebben Mitsubishi gemiddeld met 4,4 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 24)

afbeelding 24 van reviews van Google over Mitsubishi
Afbeelding 24

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar een personenlift, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van huisliften kunnen ze zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteit matrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.

afbeelding 25  matrix met logos van alle personenliftmerken
Afbeelding 25

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

  • Aantal verdiepingen
  • Aantal bochten in de trap
  • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Mitsubishi offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

 

Ontstaansgeschiedenis Mitsubishi

Als onderdeel van Mitsubishi Electric Group is Mitsubishi Nederland de Nederlandse vertegenwoordiger. Mitsubishi Liften is al meer dan 67 jaar een vertrouwde partij in de Nederlandse markt. Ooit begonnen onder de naam EVLI (Eerste Veenendaalse Lift Industrie) en daarna als WDE (wat de afkorting is van Wolter & Dros EVLI) en sinds 2000 onder de huidige naam Mitsubishi Elevator Europe en in de wandelgangen gewoon Mitsubishi Liften genoemd. Vlak voor de eeuwwisseling gaf Mitsubishi aan een aandeel in WDI te willen hebben om zo meer in Nederland te kunnen doen. Met 2001 meer dan 51% van de aandelen veranderde Mitsubishi de naam in Mitsubishi Elevator Europe. In 2008 heeft Mitsubishi de resterende aandelen overgenomen en werd volledig eigenaar van dit oorspronkelijk Nederlandse liftbedrijf. Nog steeds is deze Nederlandse invloed merkbaar. Ondanks dat Mitsubishi bij veel mensen de associatie met auto’s heeft, is het merk ooit begonnen als rederij. Mitsubishi (Electric) is nu een conglomeraat van zo’n 45 bedrijven die bij elkaar een omzet van ongeveer 300 miljard genereren met meer dan 600.000 werknemers.

Services

Mitsubishi Liften levert alles op het gebied van nieuwe liftinstallatie, liftonderhoud, modernisering en renovatie. Met M-Use heeft Mitsubishi Liften een uniek circulair model voor liften in handen waarbij de verschillende stappen tijdens de aanschaf en/of modernisering en onderhoud zorgvuldig samen met de klant worden bepaald en vastgelegd. Daarbij is de constructie M-Use zo ingeregeld dat Mitsubishi Liften eigenaar blijft van de lift, zo blijft de investering behapbaar en staan zaken als duurzaamheid, kwaliteit en transparantie centraal in de samenwerking tussen Mitsubishi Liften en de klant: ‘van bezit naar gebruik’ staat als modern principe centraal.

Actief in welke regio?

Mitsubishi Liften is actief in de hele BeNeLux en Duitsland en heeft in Nederland het hoofdkantoor in Veenendaal.

Organisatiegrootte

Mitsubishi wereldwijd bestaat uit 45 onafhankelijke bedrijven met meer dan 600.000 werknemers wereldwijd. In Veenendaal, Nederland werken 225 werknemers.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Mitsubishi Liften Nederland ligt aan de Schietboom 20 in Veenendaal. Verder zijn de monteurs door heel Nederland, Belgie, Luxemburg en Duitsland 24/7 beschikbaar, zowel online, telefonisch als op locatie.

Snelheid respons bij een eventuele storing

De monteurs van Mitsubishi Liften staan 24/7 klaar om storingen of andere problemen door heel de BeNeLux en Duitsland op te lossen. De monteurs zijn in-house opgeleid. Daarnaast biedt Mitsubishi Liften diverse liftonderhoudscontracten en opties.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een mitsubishi personenlift aan.


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken