Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Smienk Trapliften

De volledige naam van Smienk is Smienk Trapliften. Het is een hecht, enthousiast en flexibel team met ée'n gedeelde passie: liften. Smienk is inmiddels ruim 7 jaar verder en heeft al duizenden mensen kunnen helpen om gewoon lekker thuis te blijven wonen.

Reviews op internet

Smienk Trapliften krijgt goede beoordelingen op de website van Google. 327 beoordelaars hebben Smienk gemiddeld met 4,6 sterren van de 5 beoordeeld. Smienk krijgt van Klantenvertellen.nl een 9,3 en heeft 152 beoordelingen. (zie afbeelding 26)

afbeelding van de reviews van Google over Smienk Trapliften
Afbeelding 26

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar een traplift of tweedehands traplift, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van huisliften kunnen ze zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteit matrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.

afbeelding 27 matrix met logos van alle trapliftmerken
Afbeelding 27

Wat bepaalt de prijs van een tweedehands traplift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • De breedte van de trap
 • Is de trap van hout, steen of staal
 • Is er een muur aan beide zijden van de trap
 • Aantal bochten in de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Smienk Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Smienk Trapliften

Erik Smienk is een van de weinige die tweedehands trapliften aanbiedt in Nederland. Een traplift demonteren, op maat krijgen en vervolgens op een andere plek plaatsen is geen makkelijk werk. Maar Smienk weet er zeker wel raad mee, en begon zo in 2013 tweedehands trapliften aan te bieden. Hij bewees dat het mogelijk is om trapliften opnieuw te gebruiken op een veilige manier. De trapliften van Smienk zijn herbruikt maar alsnog van de best mogelijke kwaliteit en zijn dus voorzien van een levenslange garantie. Zo zijn alle trapliften veilig en goed geprijsd.

Services

Smienk levert kwalitatieve, hergebruikte trapliften van alle merken. Helemaal voor u op maat gemaakt en met levenslange garantie

Actief in welke regio?

Smienk Trapliften is actief in heel Nederland en België.

Organisatiegrootte

Smienk bestaat uit een Klantvriendelijkheid en klantgericht team van 60 medewerkers .

Kantoren

Het hoofdkantoor van Smienk Trapliften ligt aan de Energieweg 12, 8071 DA Nunspeet. Verder zijn de monteurs door heel Nederland, Belgie 24/7 beschikbaar, zowel online, telefonisch als op locatie.

Snelheid respons bij een eventuele storing

Smienk is natuurlijk 24/7 bereikbaar voor alle storingen en problemen wat u traplift betreft. Smienk bied al 7 jaar trapliften aan en is nu in volle glorie bezig met het aanbieden van gebruikte trapliften om zo onnodige verspilling tegen te gaan!

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een traplift van Smienk aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over  andere traplift merken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken