Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Vrijblijvend hulp krijgen via 0900-0400434

Stannah

( Stannah Nederland Stannah is fabrikant in trapliften. Stannah produceert alle onderdelen van de traplift zelf.  Heeft u een storing aan uw Stannah? Vragen? bel servicenummer 0900-0400434). Stannah vertrouwt niet op derden voor de productie van de trapliftonderdelen. Maar liefst 300 van de huidige lift technici zijn ooit in een van de 11 filialen als stagiair begonnen. Sinds Stannah trapliften veertig jaar geleden lanceerde, is onze expertise toegepast om trapliften te produceren die strikte principes van design, aangename esthetiek, veiligheid en waarde op lange termijn combineren.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar personenliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel België en Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van personenliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.
(Zie afbeelding 18)

Matrix Prijs kwaliteit Stannah Trapliften Nederland 
(Afbeelding 18)

 

Reviews op internet

Stannah krijgt 131 goede reviews op de website van Trustpilot Stannah Trapliften. Op Google hebben 8 beoordelaars Stannah trapliften gemiddeld met 3,3 sterren van de 5 beoordeeld. (zie afbeelding 19)

 Stannah Trapliften Nederland Google Reviews
Afbeelding 19

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Traplift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Stannah Trapliften

Het bedrijf werd in 1867 in Londen opgericht door Joseph Stannah (1836-1907). Initieel was het bedrijf een fabrikant van kranen en takels voor het vervoer van scheepsvracht, maar zo rond de eeuwwisseling van de 20e eeuw Begint Stannah met de productie van met de hand aangedreven personenliften. Stannah is al meer dan 150 jaar een familiebedrijf.

Services

Stannah is een van de grootste merken als het gaat om trapliften. Stannah levert voor iedere trap een veilige en comfortabele oplossing. Er zijn diverse trapliftsystemen ontwikkeld en speciale stoelen zo kan Stannah letterlijk voor elke trap en situatie een passende oplossing bieden. Het is ook mogelijk een traplift buiten het huis te laten plaatsen. Stannah levert ook tweedehands trapliften.

Actief in welke regio?

Stannah lift biedt producten en diensten aan in 40 landen

Organisatiegrootte Stannah

Stannah Liften is actief in Nederland en België en is in meer dan 40 landen actief

Kantoren

Het hoofdkantoor van Stannah Nederland zit aan de Vennestraat 4, te Lisse.

Aantal monteurs

Stannah heeft wel 300 lift technici die erg ervaren en deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Thyssen Krupp

Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Of bel voor vragen naar het servicenummer 0900-0400434)


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel 0900-0400434
Liftprijzen vergelijken