Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Nivå Liften

Met trots kunnen we zeggen dat Nivå Liften één van onze liftpartners is. Desondanks hebben we geprobeerd zo objectief mogelijk onderstaande informatie samen te stellen.

Reviews op internet

Nivå Liften krijgt goede beoordelingen op de website van Telefoonboek. 10 beoordelaars hebben Nivå Liften gemiddeld met 3,3 sterren van de 5 beoordeeld. Nivå Liften krijgt een 6,7 . (zie afbeelding 28)

afbeelding van de reviews van Telefoonboek over Nivå Liften
Afbeelding 28

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt mensen, die op zoek zijn naar liftonderhoud, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs en kwaliteit. Liftbedrijven over heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van liftonderhoud & servicecontracten kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit en prijs. Hierom is er een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de bedrijven.

afbeelding 29 matrix met logos van alle trapliftmerken
Afbeelding 29

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • De breedte van de trap
 • Is de trap van hout, steen of staal
 • Is er een muur aan beide zijden van de trap
 • Aantal bochten in de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Niva liften offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Nivå Liften

De heer Mario Leijen heeft de onderneming Nivå Liften opgericht. Nivå Liften bouwt en onderhoudt liften voor onder meer woningcoöperaties, VvE’s en vastgoedbeheerders.

Services

Nivå Liften werkt merkonafhankelijk en kan efficiënt en goedkoop inkopen.Hierdoor kan Niva Liften een zeer scherpe prijs bieden voor het onderhoud van verschillende liften. Daarnaast bouwt Nivå Liften ook maatwerkoplossingen en levert en installeert ook standaardliften indien dit de beste oplossing voor uw situatie is.

Actief in welke regio?

Nivå Liften is actief in heel Nederland.

Organisatiegrootte

Nivå Liften bestaat uit een Klantvriendelijk en deskundig team en heeft eigen gecertificeerde Nivå-installateurs werkzaam .

Kantoren

Het hoofdkantoor van Nivå Liften bv ligt aan de Saksenweg 42f in Oss. Verder zijn de monteurs door heel Nederland, 24/7 beschikbaar, zowel online, telefonisch als op locatie.

Snelheid respons bij een eventuele storing

Nivå Liften is 24/7 bereikbaar voor alle storingen, renovatie en modernisering en problemen met uw lift.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat, servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp

Wilt u exacte prijzen weten van verschillende liftbedrijven? Vraag hier gemakkelijk, gratis en geheel vrijblijvend offertes aan. Geef in het vakje “aanvullende informatie” aan dat u een offerte van Smienk wilt ontvangen.

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftrenovatie aan.


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken