Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Qlift

Qlift BV is een liftmerk wat gespecialiseerd is in liften, lifttechnisch informatie en liftonderhoud. Ze doen ook liftrenovatie projecten en plaatsen ook bijvoorbeeld goederenliften en maatwerkliften. De range van liften die Qlift aanbiedt is daarom een zeer goede. Het onderhoud van bijvoorbeeld uw huislift kunt u gerust laten uitvoeren door de vakkundige specialisten van Qlift. Ze staan bij Qlift voor een no-nonsense benadering en een heldere communicatie. Vraag onderhoud van uw lift aan.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar woonhuisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de woonhuislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 19)

afbeelding 19 matrix met logos van liftmerken
(Afbeelding 19)

 

Reviews op internet

Qlift BV krijgt op Google 5 sterren van de 5. Er hebben 2 beoordelaars een review geschreven over Qlift (zie afbeelding 20)

afbeelding 5 van reviews van Google over Qlift BV
Afbeelding 20

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Qlift liftonderhoud offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Qlift BV

Het bedrijf werd bijna 15 jaar geleden opgericht en heeft zich gevestigd in Uitgeest op 29-3-2007. In al die jaren heeft Qlift veel expertise opgebouwd en kunnen de VCA gecertificeerde liftmonteurs bijna alles soorten liften monteren en demonteren. Qlift bv heeft haar product range opgebouwd volgens een optimale prijs-kwaliteit verhouding

Services

Qlift is een van de grotere merken als het gaat om huisliften en Liftonderhoud. Qlift kan op verzoek ook maatwerk liften leveren en monteren. Zo is het mogelijk om in bijna elke situatie of woning een lift te plaatsen.

Actief in welke regio?

Qlift biedt haar producten en diensten aan in Nederland

Organisatiegrootte Qlift

Qlift heeft wel 100 medewerkers in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van Q Lift B.V. zit aan Hoorne 7, 1911BD te Uitgeest

Aantal monteurs

Qlift heeft wel 25 liftmonteurs in dienst die ervaren en deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - KONE - Lakeman Liften - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Skylift - Qlift 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftonderhoud. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de andere liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken