Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Flexitec huisliften

Flexitec Service en Montage B.V is een specialist in goederenliften en personenliften en leveren oplossingen op maat aan. In principe kan Flexitec een lift leveren voor elke situatie. Voor een hoog of een laag gebouw. Liften die zeer zware of weinig gewicht of goederen dienen te heffen er is een groot scala aan liftmogelijkheden. Flexitec personen- en goederenliften kunnen toegepast worden in praktisch alle gebouwen waar hoogteverschillen efficiënt overbrugd moeten worden.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar woonhuisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de woonhuislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 39)

Matrix flexitec
(Afbeelding 39)

 

Reviews op internet

Flexitec krijgt op Google 4 sterren van de 5. Er hebben 11 beoordelaars een review geschreven over Flexitec (zie afbeelding 40)

Flexitec Reviews

Afbeelding 40

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Ontstaansgeschiedenis Flexitec

Het bedrijf is 18 jaar geleden opgericht door de ondernemer ondernemer John Schepers. het doel van de onderneming is klantgerichte organisatie te zijn die met zelf ontwikkelde liftoplossingen komt. Er is sprake van een zeer technische achtergrond en het bedrijf gaat er prat op om een zeer klantvriendelijke visie te hebben. Flexitec is de afgelopen jaren enorm gegroeid en heeft vele projecten in heel Europa op haar naam staan. 

Flexitec lift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Services

Flexitec is een van de grotere merken als het gaat om goederenliften en personenliften. Flexitec levert ook Liftonderhoud en service. En er is een 24/7 storingsdienst

Actief in welke regio?

Flexitec biedt haar producten en diensten aan in Nederland, België en een deel van Duitsland.

Organisatiegrootte Flexitec

Flexitec heeft wel 35 medewerkers in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van Flexitec. zit aan de Logistiekstraat 16, 7041 KH in ’s-Heerenberg

Aantal monteurs

Flexitec heeft wel 25 liftmonteurs in dienst die ervaren en deskundig zijn.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige- Skylift - Qlift 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een flexitec lift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over  alle Liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken