Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Hublift

Hublift is een groot bedrijf die zelf personenliften en goederenliften produceert en samen stelt. Dit gebeurd in volledig eigen beheer. Hierdoor kunnen ze ook de kwaliteit waarborgen en daarnaast ontwikkelen ze ook alle software 'in house'. Ze geven 24 maanden garantie op alle liftonderdelen.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar personenliften en goederenliften (hubliften), de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de personenlift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Bent u benieuwd naar de pijs van goederenlift van Hublift? Bekijk dan de prijsinformatie die we hieronder verschaffen. Op het gebied van woonhuisliften kunnen liftmerken zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftfabrikanten de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 43)

Hublift prijs kwaliteit Matrix personenlift
(Afbeelding 43)

 

Reviews op internet

Hublift B.V. krijgt op Google 5 sterren van de 5. Er hebben 9 beoordelaars een review geschreven over Hublift (zie afbeelding 44)

https://www.google.com/search?q=hublift+review&bih=1057&biw=1920&hl=nl&sxsrf=ALiCzsaBinxzJ4I3Q0jOtALiwi-G-jTriQ%3A1655383325997&ei=HSWrYouzPKnisAf_oIigBA&ved=0ahUKEwjLtfO4_7H4AhUpMewKHX8QAkQQ4dUDCA4&uact=5&oq=hublift+review&gs_lcp=Cgdnd3Mtd2l6EAMyBQghEKABOgYIABAeEBY6CAgAEB4QDxAWOgcIIRAKEKABSgQIQRgBSgQIRhgAUNQFWLYMYJUOaAFwAHgAgAFliAH4A5IBAzUuMZgBAKABAcABAQ&sclient=gws-wiz#lrd=0x47c6e1e9c59faf7d:0xf8d481a039c1af71,1,,,
Afbeelding 44

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Bekijk de Hublift Prijslijst aan de hand van de volgende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften en cabineliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid liftonderhoudscontract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Hublift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Ontstaansgeschiedenis

Hublift is een echt familiebedrijf en bestaat al meer dan 25 jaar. Doordat ze de liften volledig in eigen beheer produceren kunnen ze garant staan voor een kwaliteitsproduct inzake goederen-, auto- en personenliften. 

Services

Hublift heeft een service en storingslijn en heeft landelijke en Europese dekking.

Actief in welke regio?

Hublift levert haar producten en diensten aan in Nederland, Duitsland en UK.

Organisatiegrootte Hublift

Hublift is een groot bedrijf wat naast Nederland ook Duitsland en het Verenigd Koninkrijk gevestigd is.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Hublift B.V. zit aan de Beukelaar 21 5467 GE te Veghel

Aantal monteurs

Hublift heeft een groot team van zeer gespecialiseerde medewerkers  in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige- Skylift - Qlift 

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een  hublift aan.  Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over  verschillende liftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken