Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Stiltz

Stiltz huisliften zijn nu voor het eerst verkrijgbaar in Nederland. Ze zijn de specialist in thuisblijf liften. Het is een groot bedrijf wat vertegenwoordigd is in Amerika en Canada en Engeland wat hun thuisbasis is en nu ook in Nederland.  Verder hebben ze vestigingen over de hele wereld. Je kunt dus gerust zeggen dat Stiltz huisliften een grote speler is als het gaat om huisliften. Ze leveren verschillende afmetingen van huisliften. 

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar woonhuisliften, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de woonhuislift offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland en België sluiten zich aan bij Liftoffertes. Binnen het segment van home lifts kunnen liftmerken zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftfabrikanten de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 39)

Stiltz home lifts prijs kwaliteit matrix

(Afbeelding 39)

Reviews op internet

Stiltz Home Lifts krijgt op Google 4 sterren van de 5. Er hebben 24 beoordelaars een review geschreven over Stiltz (zie afbeelding 40)
Stiltz home lifts Reviews Google

Afbeelding 40

Wat bepaalt de prijs van een Stiltz lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Bekijk de Stiltz Prijslijst aan de hand van de volgende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliftentrapliften en personenliften en rolstoelliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€1.500 - €10.000)

Huislift (€9.000 - €25.000)

Personenlift (€16.000 - €40.000)

  • Het hefvermogen van de lift
  • Aantal stopplaatsen
  • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
  • Aandrijving
  • Standaard of luxe lift
  • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid liftonderhoudscontract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden
deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Services

Stiltz heeft een full time gratis storingsdienst met landelijke en globale dekking.

Stiltz huislift offertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.

Ontstaansgeschiedenis Stiltz

In het jaar 2010 zijn de twee Australiërs Cameron Gillespie en Lachlan Faulkner naar Engeland verhuisd om Stiltz liften te starten. Tegelijkertijd zijn Peter and James Gillespie naar China gegaan om een fabriek op te zetten. In dat zelfde jaar is de eerste Stiltz huislift verkocht en was het bedrijf een feit. In 2013 in een groeiende huisliften markt hebben ze een vestiging in de Verenigde Staten geopend. in de jaren die aarop volgende 2015 zijn er meerder vestiginen in Engeland geopend.  In 2016 zijn er nieuwe distribiteurs uit Nieuw Zeeland, India en Maleisië toegevoegd. in de jaren 2017 - 2018 en 2019  hebben ze de huisliften verder ontwikkeld en zijn ze zelfs gekomen tot een huislift met een 6 meter verplaats optie zodat eignaren van woningen met een extreem hoge plafonds ook een lift kunnen plaatsen.

Actief in welke regio?

Stiltz Home Lifts is dus in de hele wereld actief.

Organisatiegrootte Stiltz

Stiltz heeft een erg groot team van wel 3.500 mensen in dienst

Kantoren

Het hoofdkantoor van Stiltz is Engeland en Amerika en zit aan de 5, First Avenue Pensnett Estate Kingswinford DY6 in U.K.

Aantal monteurs

Stiltz Huisliften heeft 2.250 liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - AESY Liften - Astra Lift - KONE - Möhringer Liften - Otis - Otolift - Schindler - Thyssen Krupp - SAS Kuipers Lifttechniek - Aritco - Mobilae - Lift Force - Kroon Liften - MOBI Liften Lödige

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor een Stiltz huislift aan. Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over andere huisliftmerken?


Bel me terug

Prijsindicatie

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken