Vul uw gegevens in en ontvang gratis lift offertes

Vul plaats of postcode in
Velden met een * zijn verplicht.

De voordelen van Liftoffertes

Makkelijk vergelijken van erkende leveranciers op prijs en kwaliteit

In één keer opvragen van meerdere offertes

Liftleveranciers weten dat ze via Liftoffertes met elkaar in concurrentie staan en moeten dus scherp offreren

Gratis en vrijblijvend hulp krijgen

Liftcentraal

Liftcentraal is een bedrijf wat niet van nonsens houdt en heeft meer dan 25 jaar ervaring. Als u op zoek bent naar liftonderhoud, liftrenovatie of liftreparatie dan is Liftcentraal een adequate partij. Daarnaast voldoen ze ook in onderhoud aan roltrappen. Ze geven 100% garantie op hun diensten en ze hebben géén moeilijke contracten en géén opzegtermijnen. Ook erg opvallend is dat u pas betaalt bij 100% tevredenheid en niet goed is geld terug. Liftcentraal is een van de vroegste partners van Liftoffertes.

Prijs-kwaliteitmatrix

Liftoffertes biedt consumenten en bedrijven, die op zoek zijn naar liftonderhoud en service, de mogelijkheid om in één keer meerdere offertes aan te vragen. Zodra de liftonderhoud offertes binnen zijn kunnen deze met elkaar vergeleken worden op onder andere prijs, uitvoering en kwaliteit. Liftbedrijven uit heel Nederland sluiten zich aan bij Liftoffertes. Dit zijn zowel grote spelers als kleine spelers binnen de liftbranche. Op het gebied van liftonderhoud kunnen liftbedrijven zich onderscheiden in onder andere kwaliteit, service en prijs. Derhalve hebben we een matrix gecreëerd van welke liftbedrijven de beste kwaliteit leveren en welke liftbedrijven de voordeligste prijzen bieden. Deze zogeheten prijs-kwaliteitmatrix is ontwikkeld door Liftoffertes zelf. De matrix is ontwikkeld met resultaten uit onderzoek en uit eigen ervaringen met de liftbedrijven.
(Zie afbeelding 53)

Matrix prijs kwaliteit Liftcentraal
(Afbeelding 53)

 

Reviews op internet

Liftcentraal krijgt op Google 4,7 sterren van de 5. Er hebben 3 beoordelaars een review geschreven over Liftcentraal

(zie afbeelding 54)

Liftcentraal Google reviews

Afbeelding 54

Wat bepaalt de prijs van een nieuwe lift?

Bij het aanschaffen van een nieuwe lift moet er rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze factoren hebben ook invloed op de prijs van de nieuwe lift. Er zijn verschillen soorten liften, denk hierbij aan huisliften, trapliften en personenliften. Elk soort lift heeft zijn eigen factoren waar rekening mee gehouden moet worden.

Traplift (€2.500 - €10.000)

 • Aantal verdiepingen
 • Aantal bochten in de trap
 • Aantal treden
 • Binnenzijde of buitenzijde van de trap
 • Luxe van de traplift (modeltype en extra opties)

Huislift (€10.000 - €25.000)

Personenlift (€18.000 - €40.000)

 • Het hefvermogen van de lift
 • Aantal stopplaatsen
 • De beschikbare ruimte bepaalt de maximale afmetingen van een personenlift
 • Aandrijving
 • Standaard of luxe lift
 • Cabine grootte van de lift

Wat bepaalt de prijs van liftonderhoud?

Bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor je lift kun je vaak kiezen tussen verschillende soorten contracten. Deze contractvormen hebben invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Naast de onderhoudsvorm heeft ook de gebruiksintensiteit van de lift en de huidige staat van de lift invloed op de prijs van het onderhoudscontract. Lees hier meer over de belangrijke details van een liftonderhoudscontract Elk liftbedrijf hanteert hun eigen contract maar vaak komen de contracten overeen met elkaar. Hieronder de meest voorkomende onderhoudscontracten in de liftenbranche.

Standaard contract

Standaard onderhoud zit in dit contract zoals controle en schoonmaak van de lift. Verder ook preventief onderhoud. Daarnaast zit vaak smeermiddel en klein materiaal ook inbegrepen in dit contracttype.

Uitgebreid contract

Bij het uitgebreid contract zitten naast controle en schoonmaak ook enkele reparaties inbegrepen. Ook wordt er gekeken naar technische problemen die in de toekomst aan het licht zouden kunnen komen en worden deze verholpen. Verder zal er een monteur aanwezig zijn om te assisteren tijdens de periodieke keuring van de lift.

All-in contract

Bij de All-in contracten zitten vaak alle kosten inbegrepen. De reparatiekosten zitten hier bijvoorbeeld al in. Het all-in contract is het duurste contract dat er is maar grote reparaties en vervangingen worden hiermee wel gedekt.

Liftcentraal onderhoudsoffertes aanvragen

Velden met een * zijn verplicht.


Ontstaansgeschiedenis Liftcentraal

Het bedrijf Liftcentraal is door Michel Hof opgericht in 2013. Hij had reeds veel ervaring in de liftenbrache opgedaan bij all in liften en Orona liften. Sinds de oprichting gaat het erg goed met Liftcentraal en leveren ze topklasse liftonderhoud en staan de  klant(en)wensen centraal.

Services

Liftcentraal is een klein maar dynamisch en professioneel liftbedrijf wat gespecialiseerd is in liftonderhoud, liftreparatie, liftrenovatie en roltrappen.

Actief in welke regio?

Liftcentraal levert haar dienstverlening in héél Nederland.

Organisatiegrootte Liftcentraal

Liftcentraal heeft organisatiegroote van zo een 15 werknemers in  vaste dienst.

Kantoren

Het hoofdkantoor van Liftcentraal zit aan de Hondsdijk 5, 2396 HG in Koudekerk aan den Rijn.

Aantal monteurs

Liftcentraal heeft circa 10 liftmonteurs in dienst.

Vergelijkbare merken

Bedrijven die ongeveer vergelijkbaar zijn wat , servicegebied, grote service en prijzen betreft. - KONE - Otis - Schindler - Skylift - Qlift -

Vraag hier gratis en vrijblijvend meerdere offertes voor liftonderhoud en service aan.

Bekijk onderstaande onderwerpen als u meer wilt weten over de verschillende liftmerken?


Terugbelverzoek

Stuur offertes

Bel gratis 0800-1960
Liftprijzen vergelijken